Παναγιώτης Τζαναβάρας: «Στόχος η δημιουργία μιας ομάδας που θα βλέπει ο κόσμος να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο» (+vid)

0
217

Λίγο πριν ο νέος τεχνικός του Παναρκαδικού παρακολουθήσει την απογευματινή προπόνηση του Παναρκαδικού, στο γήπεδο της ομάδας όπου και έδωσε παρουσία μετά την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», μίλησε για τη νέα συνεργασία και την επιστροφή του στην Τρίπολη χρόνια μετά την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, ως στενός συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος, αλλά και για μικρό διάστημα ως προπονητής της «κυανοκίτρινης» ομάδας.

Για την συνεργασία του με τον Παναρκαδικό και την επιστροφή του στην Τρίπολη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα έγιναν ξαφνικά όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Με κάλεσε ο Πρόεδρος. Μου μίλησε για τους στόχους της ομάδας και μου είπε ότι θέλει να χτίσει μια καινούργια ομάδα. Μου ανέλυσε τα πράγματα. Γενικώς την Τρίπολη την γνωρίζω από το προηγούμενα πέρασμα μου από τον Αστέρα. Έχω σεβασμό και για τον Παναρκαδικό, όπως έχω και μεγάλο σεβασμό για τον Αστέρα. Δέχθηκα να έρθω γιατί θέλω να δουλεύω και με νέα παιδιά και μου αρέσει να χτίζω καινούργιες ομάδες.».

Σχετικά με την ευχάριστη έκπληξη των φίλων της ομάδας στο άκουσμα της συγκεκριμένης συνεργασίας, αλλά και του αν οι στόχοι αυτομάτως ανεβαίνουν σχολίασε: «Κοιτάξτε… Αυτή τη στιγμή απ’ ότι συζήτησα με τους υπεύθυνους της ομάδας, βλέπω ότι η ομάδα έχει αρκετά κενά. Θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε. Υπάρχει γενικώς μεγάλο θέμα όπως βλέπετε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει και οικονομικό θέμα στις ομάδες. Υπάρχει και θέμα οργανωτικό. Εμείς σαν Παναρκαδικός θα προσπαθήσουμε με σωστές κινήσεις να φέρουμε κάποιους έμπειρους παίκτες με καλό χαρακτήρα (γιατί είναι σημαντικό αυτό για μένα) και να δημιουργήσουμε μία ομάδα και με νέα παιδιά και με λίγους παίκτες έμπειρους.».

Σε ότι αφορά τη φιλοσοφία της νέας ομάδας ο κ. Τζαναβάρας σχολίασε: «Κάθε προπονητής έχει μία φιλοσοφία, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τους παίκτες και τα χαρακτηριστικά που θα αποκτηθούν. Θα σας απαντήσω χαρακτηριστικά τη συγκεκριμένη ερώτηση, όταν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ.».

Για την άποψή του και την εικόνα που μπορεί να έχει για τη φετινή Γ’ Εθνική κατηγορία, ο νέος προπονητής του Παναρκαδικού σχολίασε: «Ζητούμενο για εμάς είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα που να ανταποκρίνεται και στη φιλοσοφία και κουλτούρα του συλλόγου και στη φιλοσοφία τη δική μου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να βλέπει έναν Παναρκαδικό να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here