Παναρκαδικός ΑΟ – Άρης Σκάλας 0-0 (+φωτό)

0
840

Αγωνιστική δράση είχαμε την Τετάρτη 09/06 στην Αρκαδική πρωτεύουσα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τον 7ο όμιλο. Συγκεκριμένα ο Παναρκαδικός φιλοξένησε την ομάδα του Άρη Σκάλας, σε μια αναμέτρηση στην οποία αγωνιστικό βαθμολογικό κίνητρο αποδείχθηκε ότι είχε περισσότερο η ομάδα της Λακωνίας, που αναζητούσε έναν βαθμό υπό προϋποθέσεις για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Παναρκαδικός τελικά έμεινε στο ισόπαλο 0-0 σ’ ένα ματς στο οποίο οι καλές στιγμές προς τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, παρά τον σχετικά καλό ρυθμό και τη διάθεση των ομάδων να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Σημαντικό ρόλο στην εικόνα του ματς έπαιξε και ο καιρός με το βροχερό σκηνικό στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

 

Ελάχιστες στιγμές στο α’ μέρος…

Το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο μπορεί να είχε σχετικά καλό ρυθμό ωστόσο οι φάσεις που πραγματοποιήθηκε από τις δύο ομάδες προς τις αντίπαλες εστίες ήταν ελάχιστες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό με μοιρασμένη την «εικόνα» στον αγωνιστικό χώρο. Η βροχή ήταν ένα χαρακτηριστικό που ως ένα βαθμό επηρέαζε τους ποδοσφαιριστές. Μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού καμία τελική προσπάθεια δεν κατάληξε προς την εστία.

Στο 32’ ένα σουτ εκτός περιοχής από το Νίκο Λυμπερόπουλο κατάληξε λίγο άουτ, ενώ στο 42’ το συρτό σουτ του Σταμόγιαννου εκτός περιοχής, μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ο Μάνος. Λίγο νωρίτερα στο 35’ ο Χρήστου έπεσε στο έδαφος, καθώς «κόλλησε» το πόδι στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ματς, προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους της Λακωνικής ομάδας για σοβαρό τραυματισμό.

 

Από μια καλή στιγμή στην επανάληψη…

Το δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να διατηρεί έναν καλό ρυθμό στην αναμέτρηση, το πάθος και η δύναμη αποτέλεσε ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, αλλά η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια ήταν ένα στοιχείο που δεν είχε καμία από τις δύο ομάδες. Στο 59’ μετά από κόρνερ ο Στρέμπας από πολύ καλή θέση με το σώμα έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Τοπουζλή που τελικά δεν αιφνιδιάστηκε. Στο 67’ ένα σουτ του Σαραντόπουλου από πλάγια θέση κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε επικίνδυνα σε κόρνερ.

Το τελευταίο 20λεπτο δεν άλλαξε ουσιαστικά ως προς την εξέλιξή του συγκριτικά με όλη την προηγούμενη διάρκεια του ματς, ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν από μια πολύ καλή στιγμή για να φτάσουν στην επικράτηση. Στο 70’ μετά από αντεπίθεση του Άρη Σκάλας, ο Σαραντόπουλος βρέθηκε απέναντι στο Μάνο, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού. Στο 84’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναρκαδικού με το Τσιώλη, ο Νάνος έπιασε την κεφαλιά από εξαιρετική θέση, ωστόσο η μπάλα δεν είχε κατεύθυνση προς την αντίπαλη εστία, αλλά ελάχιστα εκτός αριστερής δοκού της εστίας του Τοπουζλή.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού | 09/06/2021 (17:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Βροχερός.
ΘΕΑΤΕΣ: 30-40.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Παναγιωταράς (Αθηνών).
ΒΟΗΘΟΙ: Μαρίνος Μαραθωνίτης (Αθηνών), Ιορδάνης Μιμίδης (Αθηνών).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ιωάννης Πορφίρης (Αρκαδίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ:
ΔΟΚΑΡΙΑ:
ΑΣΙΣΤ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 71’ Στρέμπας | 68’ Μπριλάκης.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Θωμάς Μαυρουδής): Μάνος, Λιακόπουλος, Τόλιος, Αλέμης, Νάνος, Παλογιαννίδης (64’ Άμποτ), Παπαλάμπρος, Τσιώλης (89’ Σωτηρόπουλος), Στρέμπας (72’ Αρδάμης), Λυμπερόπουλος Ν. (72’ Αντωνίου), Λυμπερόπουλος Δ.
ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Γιώργος Μπένος): Τοπούζης, Λεϊμονίτης, Μπριλάκης, Χρήστου (39’ λ.τρ. Λάτσης, 46’ λ.τρ. Παναγιωτακόπουλος), Ζορμπάς, Εμέκα (60’ Σταυρόπουλος), Ιατρού, Σαραντόπουλος (76’ Λιναρδάκος), Σταμόγιαννος, Γουόρντεν, Μανωλάκος.

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here