Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από το φίλαθλο κοινό το ντέρμπι Παναρκαδικός – ΑΟ Τεγέας

0
465

Το Σαββατοκύριακο (04-05/11) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας υπάρχουν κάποια άκρως ενδιαφέροντα ματς που θα κερδίσουν το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Την περασμένη Πέμπτη (02/11) σε ιστορία που αναρτήθηκε στο προφίλ μας στο Instagram, τέθηκε το ερώτημα για το «ποιο ματς ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική κατηγορία ΕΠΣ Αρκαδίας», δίνοντας τη δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό να εκφράσει την άποψή του.

Με την ολοκλήρωση της δημοσίευσης της σχετικής ιστορίας στο Instagram, το 52% επέλεξε το ματς Παναρκαδικός – ΑΟ Τεγέας ως το πιο ενδιαφέρον ματς της 4ης αγωνιστικής, ενώ το 30% επέλεξε ως το πιο ενδιαφέρον ντέρμπι το Ερμής Μελιγούς – Πανθυρεατικός. Τέλος το υπόλοιπο 17% επέλεξε ως απάντηση ότι κάποιο άλλο ματς ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη αγωνιστική.

► Στην προσπάθεια να γίνει η ραδιοφωνική μας εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» πιο διαδραστική δίνοντας τη δυνατότητα στους ακροατές της, αλλά και τους επισκέπτες του contraepithesi, να παίρνουν θέση και να εκφράζουν την άποψή τους για τον τοπικό αθλητικό χώρο.

► Ερωτήματα για τον τοπικό αθλητισμό θα συνεχίσουν να αναρτώνται με ιστορίες στο Instagram ή και άλλους τρόπους και θα σχολιάζονται παράλληλα μέσα από τις ζωντανές εκπομπές του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και θα σχολιάζονται και από άρθρα στο contraepithesi.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here