Παράπονα από ομάδες για τις κλειστές εγκαταστάσεις του γηπέδου Φιλικών

0
550

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της κλειστής εισόδου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών σε ημέρες ή ώρες όπου χρησιμοποιούνται οι εγκαταστάσεις από ποδοσφαιρικούς συλλόγους με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών και παραγόντων των ομάδων.

Τελευταία «θύμα» αποτέλεσε η αποστολή του ΠΑΟΚ Τρίπολης που είχε κανονίσει σημείο αναχώρησης για το Άστρος και το εκτός έδρας ματς με Πανθυρεατικό το γήπεδο Φιλικών, προκειμένου η μεταβίβαση στο λεωφορείο να γίνει σε ασφαλές χώρο, ωστόσο οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών ήταν κλειδωμένες. Αυτό βέβαια δεν είναι το μοναδικό συμβάν που αποτέλεσε λόγος για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε κάποια ώρα αναμονής των αποστολών της Νεστάνης και του Πανιωνίου Μεγαλόπολης προκειμένου να ανοίξουν οι πόρτες και οι ομάδες που έδιναν επίσημο αγώνα εντός της επόμενης ώρας να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Φιλικών. Παλαιότερα κλειστές τις εγκαταστάσεις είχαν βρει πριν από το μεταξύ τους φιλικό ματς προετοιμασίας οι ομάδες της Τεγέας και του ΑΟ Νέων Τρίπολης.

Αφορμή για το συγκεκριμένο κείμενο έδωσαν παράπονα που έχουμε δεχθεί επανειλημμένα από ανθρώπους τοπικών σωματείων που χρησιμοποιούν ως έδρα τις εγκαταστάσεις του γηπέδου Φιλικών, για το γεγονός ότι βρίσκουν κλειδωμένες τις εγκαταστάσεις αναμένοντας έξω από τα αυτοκίνητά τους, τους υπεύθυνους για να ανοίξουν. Γενικότερα έχει σχολιαστεί το γεγονός της μη τήρησης ωραρίου λειτουργίας του γηπέδου ειδικά πριν από προπονήσεις ή αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, όπως συνέβαινε παλαιότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here