Παράπονα στο ματς ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – ΣΦΠ Ίρις για τη μη λειτουργία της θέρμανσης

0
510

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αλλά και ενημέρωση που είχαμε, το βράδυ της Κυριακής (19/11) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης στη διάρκεια της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης με την αντίστοιχη του ΣΦΠ Ίρις Άργους, το κρύο που επικρατούσε ήταν αισθητό. Οι καιρικές συνθήκες και οι χαμηλές θερμοκρασίες στη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου που επικράτησαν στην Αρκαδική πρωτεύουσα, πάγωσαν το κλειστό γυμναστήριο.

Η θέρμανση το βράδυ της Κυριακής πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, όπως μας ενημέρωσαν δεν λειτούργησε, με αποτέλεσμα να εκφραστούν παράπονα από ανθρώπους του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αλλά και αθλήτριες των δύο ομάδων για το έντονο κρύο, ενώ ανεπηρέαστοι δεν έμειναν ούτε οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Δεν γνωρίζουμε αν υπήρχε κάποια πρόβλημα ή απλά δεν μπήκε σε λειτουργία ο καυστήρας, ωστόσο μετά από τη σχετική ενημέρωση που είχαμε οφείλαμε να γνωστοποιούμε το συγκεκριμένο περιστατικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here