Παραμένει «ανοικτό» το Τένις και η υπό προϋποθέσεις λειτουργία των συλλόγων

0
460

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. παρακολουθώντας τη σημερινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και την εξειδίκευση που έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, σε σχέση με τα μέτρα για την πανδημία, εκτιμά ότι το Τένις σε ανοικτά γήπεδα παραμένει ανοικτό για άθληση.

Θα αναμένουμε  την ΚΥΑ που θα δημοσιευτεί και θα προταθεί στη συνέχεια, προς έγκριση από την ΓΓΑ, νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς τον κ. Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος συντονίζει την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, για τη λειτουργία των Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης γίνονται γνωστά τα εξής:

«Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. παρακολουθώντας τη σημερινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και την εξειδίκευση που έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, σε σχέση με τα μέτρα για την πανδημία, εκτιμά ότι το Τένις σε ανοικτά γήπεδα παραμένει ανοικτό για άθληση.

Θα αναμένουμε  την ΚΥΑ που θα δημοσιευτεί και θα προταθεί στη συνέχεια, προς έγκριση από την ΓΓΑ, νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς τον κ. Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος συντονίζει την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, για τη λειτουργία των Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α.

Οι περιστάσεις επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση και υπομονή από όλους μας, προκειμένου να προστατέψουμε ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκτιμώ ότι το Τένις θα παραμείνει ανοικτό και θέλω να καλέσω ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις να ακολουθήσει πιστά και με υπευθυνότητα και αυτή τη σύντομη περίοδο του LOCK DOWN, το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που θα εγκριθεί τις επόμενες ημέρες. Καλό θα είναι να μην υπάρξουν σχόλια στα social media, που μόνο προβλήματα δημιουργούν στο Άθλημά μας.»

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here