Παραμονή του Ομίλου της ΑΕΚ στη Β’ και Γ’ Εθνική σε γυναίκες και άντρες αντίστοιχα

0
525

Οι αγωνιστικές ομάδες γυναικών και ανδρών του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Β’ και Γ’ Εθνική αντίστοιχα, με τη διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης να συγχαίρει αθλητές/τριες του συλλόγου με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα το περιεχόμενο αυτής έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και ο Διευθυντής του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλος, θα ήθελαν να συγχαίρουν τις γυναίκες και τους άνδρες τους αθλητές του ομίλου τένις που κατάφεραν την παραμονή τους στην Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία αντίστοιχα.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που διεξήχθη στην Ραφήνα συμμετείχε ο όμιλός μας με την γυναικεία του ομάδα. Την ομάδα απάρτιζαν οι Αντωνίου Αναστασία, Καραναγνώστη Μαρία, Παπαηλίου Βάσια, Λαμπροπούλου Σήλια και Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα. Η ομάδα μας κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλό της πίσω από την ομάδα του Ηρακλείου και παραμένουν στην Β’ Εθνική για το πρωτάθλημα του 2024.

Οι άνδρες μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν τα κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό, και έτσι ηττήθηκαν στα ημιτελικά από τον Ζεύς Κορίνθου ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι είχαν επικρατήσει του Ο.Α Πύργου, κατακτώντας την 2η θέση στον όμιλό τους. Την ομάδα των ανδρών την απάρτιζαν οι Καραναγνώστης Κωνσταντίνος, Αρβανίτης Κωνσταντίνος, Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Παπαγιαννόπουλος Δημήτρης και Νικολάου Νίκος.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here