Παρατημένα τα παλιά υλικά της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου (+φωτό)

0
171

Τις προηγούμενες ημέρες (πριν περίπου ένα 10ημερο) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης. Ένα έργο σημαντικό μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας για όσους χρησιμοποιούσαν τις εγκαταστάσεις τις χειμερινούς κυρίως μήνες και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μέχρι σήμερα ωστόσο τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου μέχρι και χθες τα υλικά της παλιάς στέγης έμειναν παρατημένα στον περιβάλλοντα χώρο, τη στιγμή που από τα σημεία διέρχονται εκατοντάδες κόσμου και αθλούμενων καθημερινά.

Μέχρι σήμερα κανένα συνεργείο δεν έχει αναλάβει την απομάκρυνσή τους από τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου με αποτέλεσμα την πολύ κακή εικόνα από αισθητικής πλευράς, αλλά κυρίως τον κίνδυνο τραυματισμού ανθρώπων που επισκέπτονται το κλειστό γυμναστήριο και τις διπλανές εγκαταστάσεις. Ήδη εδώ και μερικές ημέρες αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα αυτή. Είναι γεγονός ότι οι παλιές λαμαρίνες είναι επικίνδυνες για τραυματισμό κυρίως μικρών παιδιών. Παράλληλα μέχρι χθες διασκορπισμένα καρφιά βρίσκονται εκτεθειμένα μεμονωμένα ή πάνω σε παλιά υλικά με κίνδυνο τραυματισμών, σε σημεία όπου πολλοί αθλούμενοι μεταβαίνουν στο κλειστό γυμναστήριο, στο ανοιχτό γήπεδο πίσω από το κλειστό γυμναστήριο καθώς και στις εγκαταστάσεις του Τένις.

Δεν γνωρίζουμε τι προβλέπει ακριβώς η σύμβαση έργου μεταξύ αναδόχου εργολάβου και Δήμου Τρίπολης, σε ότι αφορά το ποιος είναι αρμόδιος για την απομάκρυνση των υλικών της παλιάς στέγης. Είναι σημαντικό όμως άμεσα να απομακρυνθούν τα παλιά υλικά και να καθαρίσει πλήρως ο περιβάλλον χώρος του κλειστού γυμναστηρίου.

Ο φακός του «Κόντρα Επίθεση» παρουσιάζει με φωτορεπορτάζ την κατάσταση του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γυμναστηρίου το απόγευμα του Σαββάτου (06/10):

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here