Παρελθόν αποτελεί από τον Ερμή Μελιγούς ο Κώστας Καλογιαννίδης

0
254

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Ερμή Μελιγούς γνωστοποιήθηκε ότι ο σύλλογος της Βόρειας Κυνουρίας και ο προπονητής Κώστας Καλογιαννίδης δεν θα συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασίας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στους «βυσσινί», με ένα πρωτάθλημα Αρκαδίας και μία παραμονή στην Γ’ Εθνική, ο Κώστας Καλογιαννίδης τη νέα σεζόν θα κάθεται στην άκρη του πάγκου άλλου συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ερμή Μελιγούς αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Ερμή Μελιγούς ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Καλογιαννίδη.

Φίλε Κώστα, 3 χρόνια μαζί καταφέραμε Πολλά.
Ο Ερμής με εσένα “μεγάλωσε”.

Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Αρκαδίας, συμμετείχαμε 2 χρόνια στην Γ’Εθνική κατηγορία, κατακτήσαμε το κύπελλο Αρκαδίας, συμμετείχαμε, γράφοντας χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας, στο Κύπελλο Ελλάδος, αποκτήσαμε μεγάλη αναγνώριση και σεβασμό πέραν από τα σύνορα του νομού μας.

Η λεξη “ευχαριστώ” δεν μπορεί να καλύψει την προσφορά σου στην ομάδα μας. Γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται ποτέ να πούμε αντίο καθώς η πόρτα και η αγκαλιά του Ερμή θα παραμένουν πάντα ανοιχτές για εσένα.

Φίλε Κώστα, σου ευχόμαστε ολόψυχα, προσωπική και οικογενειακή υγεία, κάθε καλό και καλή επιτυχία στην προπονητική σου πορεία.

Εις το επανιδείν…».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here