Παρελθόν από τον Πανναυπλιακό ο Βασίλης Κούβαλης

0
475

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες εβδομάδες και ο Βασίλης Κούβαλης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πανναυπλιακού. Μια απρόσμενη εξέλιξη που σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ίδιος ο Αρκάς τεχνικός ήταν καθαρά επαγγελματικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κούβαλη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ομάδα του Πανναυπλιακού λόγο σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων που προέκειψαν. Πίστευα ότι θα καταφέρω να ξεπεράσω τα εμπόδια της απόστασης αλλά και της δουλειά μου αλλά στην πράξη αποδείχτηκε ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Θέλω να ευχαριστήσω την Ιστορική ΟΜΑΔΑ του Πανναυπλιακού που με επέλεξε για την θέση του προπονητή, τον πρόεδρο Γιώργο Ψυχογιό έναν άνθρωπο που δίνει και την ψυχή του για τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ, τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Κανούση ακούραστο «εργάτη» της ομάδας, τους συνεργάτες μου Νίκο Μπόμπο (δεν τον ήξερα πέρα από το ότι ήμασταν αντίπαλοι στο γήπεδο) που είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο και τον Δημήτρη Σκαρπέτζο που από το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθεί για το καλό του Πανναυπλιακού.

Τέλος ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, το λίγο διάστημα που συνεργαστήκαμε, ήταν άψογοι κύριοι και συνεργάσιμοι και τους εύχομαι, όπως και σε όλους όσους εμπλέκονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΥΓ. Πιστεύω ότι στο μικρό χρονικό διάστημα που ήμουν στο Ναύπλιο έκανα μόνο φίλους!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here