Παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις Τένις στο ΔΑΚ Τρίπολης

0
171

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις του Δήμου Τρίπολης στις αθλητικές εγκαταστάσεις Τένις του ΔΑΚ Τρίοπλης. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στα γήπεδα Τένις, ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες και η τοποθέτηση κερκίδων δίπλα στα γήπεδα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης μάλιστα βρέθηκε στο ΔΑΚ Τρίπολης και είδε από κοντά τις παρεμβάσεις που έγιναν τις

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε επιθεώρηση εργασιών στο χώρο του ΔΑΚ, μαζί με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Ηλία Κούρο. Επιπλέον, ο κ. Τζιούμης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις τένις, όπου τοποθετήθηκαν κερκίδες, μαζί τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, υπογράμμισε: «Δίνουμε βαρύτητα στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, στο σύνολο του Δήμου μας. Με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, δρομολογούμε έργα και παρεμβάσεις, που λύνουν προβλήματα, που αναβαθμίζουν τις αθλητικές μας υποδομές. Στο ΔΑΚ Τρίπολης, μετά την ανακατασκευή των γηπέδων τένις, προχωρήσαμε και στην εγκατάσταση κερκίδων. Το ΔΑΚ δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μας, στους δημότες να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό. Εμείς θα συνεχίσουμε να το αναβαθμίζουμε και στην επόμενη θητεία μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here