Παρουσία Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας στη ΓΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου

0
78

Παρουσία έδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας στη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος που διεξήχθη στα Ιωάννινα τις προηγούμενες ημέρες. Το Σύνδεσμο της Αρκαδίας και την Εκτελεστική Επιτροπή του εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Κουμπούνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας, έδωσε παρουσία στη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος και μέλους της ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα Ιωάννινα. Στη Γενική Συνέλευση εκτός από τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό, εγκρίθηκε και η τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του καταστατικού του Συνδέσμου.

Την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αρκαδίας, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της κ. Ιωάννης Ηλιόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της κ. Παναγιώτης Κουμπούνης, οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με μέλη του Συνδέσμου για θέματα που αφορούν τους Έλληνες Προπονητές και το χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Για την Ε.Ε.
Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Ηλιόπουλος
Ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Κουμπούνης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here