Παρουσία του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην προπόνηση του Παναρκαδικού (+φωτό)

0
392

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/08) ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ήρθε σε συμφωνία με τον Παναρκαδικό προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση των «πρασίνων».

Ο κ. Τζαναβάρας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Παναρκαδικού ΑΟ κ. Ηλία Καναβέτα έφτασε στο γήπεδο λίγο πριν τις 18:30 και χαιρέτησε τους συνεργάτες του, έχοντας μια ολιγόλεπτη κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας. Αμέσως μετά βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου και παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του γυμναστή του «τριφυλλιού» Θοδωρή Κόγκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Τζαναβάρας αναμένεται να αναλάβει επίσημα την ομάδα την προσεχή Δευτέρα (23/08), οπότε και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση αλλά και την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο κ. Τζαναβάρας γνωστός για τον επαγγελματισμό του, έπιασε δουλειά από το απόγευμα της Παρασκευής, έχοντας συνομιλία με τον κ. Κόγκα στη διάρκεια της προπόνησης, ενώ με χέρια γεμάτα χαρτιά και σημειώσεις οργανώνει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, κρατώντας σημειώσεις για όσα έβλεπε στην προπόνηση.

Στις εξέδρες βρισκόταν τόσο ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Καναβέτας, όσο και ο μάνατζερ Κώστας Λάγαρης ο οποίος πάντως εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει ότι για λόγους επαγγελματικούς και προσωπικούς τη φετινή σεζόν δεν θα συνεχίσει στο πόστο του τζένεραλ μάνατζερ των «πρασίνων», στηρίζοντας το σύλλογο παρά ταύτα στο μεταγραφικό τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here