Πειθαρχικές αποφάσεις της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για ΓΣ Γαργαλιάνους, Σπαρτιατικό και Πελασγό

0
766

Σε πειθαρχικές αποφάσεις με ποινές κεκλεισμένων θυρών κατά σωματείων της Α1 τοπικής κατηγορίας και σε ποινές κατά συγκεκριμένων παικτών προχώρησε η αντίστοιχη Επιτροπή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με σημερινές τις αποφάσεις. Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις έχουν αναλυτικά ως εξής:

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην συνεδρίασή του της 2/18-02-2019, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε ομόφωνα να επιβάλει τις παρακάτω ποινές, σύμφωνα με το Πειθαρχικό δίκαιο των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.:

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ»

1) Ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών, στους αγώνες Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών (Αρθ. 82 παρ.1γ )και

2) Να επιβάλει στον αθλητή του σωματείου «ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ποινή 1 αγωνιστικής ημέρας, (Αρθρ. 64).

Οι παραπάνω ποινές επεβλήθησαν διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., που διεξήχθη στις 03/02/2019:

1ον) Οπαδοί του «ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ», εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή αυτού και την εκκένωση του γηπέδου.

2ον) Ο αθλητής του «Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, επέδειξε βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο αθλητή.

– Η ποινή κεκλεισμένων των θυρών, υπολογίζεται για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας «ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ», (19η αγωνιστική/ 03-03-2019), του Πρωταθλήματος της Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών.

– Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, έχουν συνολικά τριάντα άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα δώδεκα αθλητές, δύο προπονητές, γιατρός, φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα ακόμη άτομα, που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.»

1) Ποινή έγγραφης επίπληξης, σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Αβ, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

2) Να επιβάλει στον αθλητή του σωματείου «ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ» ΜΠΕΛΣΗ ΠΕΤΡΟ, ποινή 1 αγωνιστικής ημέρας, (Αρθρ. 64).

Οι παραπάνω ποινές επεβλήθησαν διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., που διεξήχθη στις 03/02/2019,

1ον) οπαδός του «ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΣ», εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με οπαδούς του Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ, με αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή αυτού και την εκκένωση του γηπέδου.

2ον ) ο αθλητής του «ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ Γ.Σ.» ΜΠΕΛΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, επέδειξε βάναυση συμπεριφορά προς αντίπαλο αθλητή.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ»

Ποινή έγγραφης επίπληξης, σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Αβ, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

Η παραπάνω ποινή επεβλήθη διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Β΄ Φάσης Παίδων, μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΠΡΩΤΕΑΣ – Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ, που διεξήχθη στις 10/02/2019, οπαδός του σωματείου «ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ», προέβη σε ύβρεις κατά του Α’ Διαιτητή του αγώνα, με αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή αυτού.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here