Ρούλα Πεντεφούντη: «Ο κόσμος της Τρίπολης να γεμίσει το κλειστό στο παιχνίδι με την Ίριδα Άργους»

0
163

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης απηύθυνε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της ομάδας αλλά και της Τρίπολης γενικότερα, προκειμένου να στηρίξει με την παρουσία του στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης τον Αρκαδικό σύλλογο, στο κρίσιμο ματς με την Ίριδα Άργους.

«Θέλουμε ο κόσμος την Κυριακή (19/11) στις 20:00 να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης», ανέφερε σε δηλώσεις της  η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης Ρούλα Πεντεφούντη. Η αθλήτρια και αρχηγός του ΑΣΠΕΤ δεν κρύβει ότι αρέσει στην ίδια αλλά και σε όλη την ομάδα η εικόνα ενός γηπέδου με πολύ κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε έχουν ως εξής:

«Ο κόσμος με τον παλμό του, μας δίνει δύναμη, πίστη και την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην νίκη. Είναι γνωστό σε όλους ότι έχουμε όλα τα χρόνια την καλύτερη και πιο ενθουσιώδη έδρα στην Β εθνική κατηγορία. Μαζί με αυτόν τον κόσμο έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες και έχουμε γευθεί μεγάλες επιτυχίες. Μέχρι σήμερα είχαμε διάφορες ατυχίες με προβλήματα τραυματισμών ιώσεων κ.α. και για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα προβαίνουμε σε αλχημείες Δεν είχαμε την δυνατότητα μετά από τέσσερις αγωνιστικές να παίξουμε πλήρης. Όταν θα γίνει αυτό θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ομάδα. Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τον εαυτό μας κάτω από την ομάδα και όσοι είμαστε στην ομάδα αυτό κάνουμε. Πάνω από όλα η ομάδα . Όλες εμείς και ακόμα περισσότερο οι παλιότερες είμαστε υποχρεωμένες να υπερασπιστούμε τις αξίες τις αρχές και τα ιδανικά της ομάδας και να μυήσουμε τα νέα κορίτσια που έρχονται σε αυτή τη φιλοσοφία.

Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής, προετοιμαζόμαστε την εβδομάδα γι’ αυτή την αναμέτρηση με μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους βαθμούς και ψάχνουμε και οι δυο την πρώτη μας νίκη. Είμαστε αποφασισμένες να τα δώσουμε όλα και με την συμπαράσταση του κόσμου μας είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη νίκη.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here