Περίπτερο για τη διάθεση εμφανίσεων των παικτών στο γήπεδο Παναρκαδικού και το παράπονο ενός φιλάθλου (+φωτό)

0
219

Το απόγευμα της Κυριακής (23/05) στο γήπεδο του Παναρκαδικού είχε στηθεί ένα πρόχειρο περίπτερο στο οποίο βρίσκονταν διαθέσιμες για αγορά εμφανίσεις ποδοσφαιριστών της ομάδας. Σε περίοπτη θέση βρίσκονταν κρεμασμένες εμφανίσεις του Ίσμαελ Μπλάνκο αλλά και των Αρκάδων ποδοσφαιριστών, για όποιο φίλο της ομάδας ήθελε να αποκτήσει.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά χρόνια να δούμε διοίκηση του Παναρκαδικού να πραγματοποιεί μια τέτοια κίνηση προκειμένου να βάλει κάποια έσοδα στα ταμεία, ειδικά σε δύσκολους καιρούς εν’ μέσω πανδημίας. Παλαιότερα η ομάδα φρόντιζε να διαθέτει στο φίλαθλο κοινό κασκόλ της ομάδας ή κάποια συλλεκτικά ημερολόγια και διενέργεια λαχειοφόρων αγορών.

Φέτος η ομάδα προχώρησε και στην διάθεση εμφανίσεων της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

«Γιατί όχι φανέλες με τα ονόματα όλων των παικτών» το παράπονο ενός φιλάθλου…

Είναι μια εύστοχη κίνηση της διοίκησης το να διαθέτει εμφανίσεις των παικτών προς πώληση σε φίλους της ομάδας, με σκοπό την εξασφάλιση κάποιων εσόδων στα ταμεία του συλλόγου. Το απόγευμα της Κυριακής τη στιγμή που περνούσαμε από το περίπτερο της ομάδας πριν την έναρξη του ματς, ένας φίλαθλος της ομάδας απευθυνόμενος προς το πρόσωπό μας δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του, γιατί το γεγονός ότι είναι διαθέσιμες φανέλες με το όνομά μόνο συγκεκριμένων παικτών της ομάδας. Μάλιστα μας είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι σωστό από το σύλλογο, να διαθέτει εμφανίσεις σε φίλαθλους της ομάδας με το όνομα συγκεκριμένων και όχι όλων των παικτών του ρόστερ.».

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός θα γράφαμε ότι η διαδικασία να πραγματοποιούνται κάποιες προ-παραγγελίες εμφανίσεων με το όνομα του παίκτη που επιθυμεί ο κάθε φίλαθλος, τις οποίες θα παραλαμβάνει από το γήπεδο στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση, δεν είναι και τόσο δύσκολη. Έτσι η διοίκηση θα δείξει ότι τιμά με τη διάθεση εμφανίσεων όλους του ποδοσφαιριστές του ρόστερ και όχι μόνο αυτούς που είναι αλήθεια έχουν προσφέρει τα μέγιστα για να εξασφαλίσει η ομάδα και φέτος τους στόχους της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here