Σύσκεψη για τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

0
69

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024, στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η σύσκεψη έγινε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και την πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλη Σιδέρη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν στελέχη της Περιφέρειας και εκπρόσωποι των Δήμων της περιοχής. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και τόνισε την ανάγκη για συντονισμένη δράση και συνεργασία σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Υπογράμμισε τη σημασία του θέματος, καθώς πολλές άδειες λειτουργίας λήγουν σύντομα ή είναι σε καθεστώς παράτασης. Από την αρχή της θητείας της νέας Περιφερειακής Αρχής, έχει επισημανθεί η ανάγκη για άμεση μέριμνα, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τις άδειες τέλεσης αθλητικών συναντήσεων την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Πρόσφατα, μια διευκρινιστική εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπενθύμισε και την υποχρέωση περιβαλλοντικής αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και των Δήμων εξέφρασαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για τις απαιτούμενες ενέργειες, οι οποίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Η σύσκεψη κρίθηκε επιτυχής, καθώς καθορίστηκε το πλαίσιο των ενεργειών που πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε η νέα αγωνιστική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών συναντήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here