«Πλήγμα» για το ποδόσφαιρο της Μεγαλόπολης ή μη συμμετοχή της Δόξας στο Α’ τοπικό

0
659

Η χθεσινή λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχής των ομάδων στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας, σηματοδότησε ουσιαστικά και την μη συμμετοχή της Δόξας Μεγαλόπολης στο προσεχές πρωτάθλημα. Μια είδηση η οποία έχει προκαλέσει απογοήτευση στο φίλαθλο κοινό και ανθρώπους του ποδοσφαίρου κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης.

Εύλογες οι απορίες των ανθρώπων της διοίκησης του «κυανόλευκου» συλλόγου παραμένουν ως ένα τουλάχιστον βαθμό αναπάντητες για τις κινήσεις που έγιναν ή δεν έγιναν τον τελευταίο περίπου χρόνου, με τα αποτέλεσμα να είναι ακριβώς το ίδιο. Την παρουσία της ομάδας στην Β’ τοπική κατηγορία και ουσιαστικά «μια τρύπα στο νερό»…

Εύλογη ήταν η απορία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου το περασμένο Καλοκαίρι για το πως η διοίκηση της ομάδας έθεσε στόχο πρωταθλήματος στο Β’ τοπικό και ανόδου στην Α’ κατηγορία από την πρώτη στιγμή, όταν λίγο διάστημα νωρίτερα είχε εκφράσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Σήμερα ακόμη μια εύλογη απορία διατηρείται στο μυαλό αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου της Μεγαλόπολης. Γιατί η ομάδα διεκδίκησε και κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ τοπική κατηγορία και στη συνέχεια δεν δήλωσε και πάλι συμμετοχή στην Α’ κατηγορία, μη δίνοντας στους πρωταγωνιστές της περσινής ομάδας τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην μεγάλη τοπική κατηγορία της Ένωσής μας, ως Πρωταθλητές της Β’ Αρκαδίας;

Ανακεφαλαιώνοντας, το μόνο σίγουρο είναι ότι η μη δήλωση συμμετοχής της Δόξας στην Α’ κατηγορία της νέας σεζόν, αποτελεί «πλήγμα» για το ποδόσφαιρο της Μεγαλόπολης. Μια πόλη που κατά το παρελθόν είχε ανταγωνιστικές ομάδες σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας ή Δ’ Εθνικής σε επίπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και συλλόγους παλαιότερα όπως η Φαλαισία στη Α’ τοπική κατηγορία και προσφάτως ο Πανιώνιος, έχει μείνει με έναν ιστορικό σύλλογο εκτός κορυφαίας τοπικής κατηγορίας.

«Πλήγμα» διότι οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της περιοχής αναγκάζονται να φύγουν για άλλους συλλόγους του Νομού ή ακόμη και να σταματήσουν το ποδόσφαιρο. Παράλληλα διατηρείται ουσιαστικά εκτός «προσκηνίου» η Μεγαλόπολη από το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here