Ποδηλατική εξόρμηση την Τετάρτη στην Τρίπολη

0
77
ΦΩΤΟ: EOSTRIPOLIS.GR

Μια ακόμη ποδηλατική εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/09/2020 στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, την οποία διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης και συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο ΕΟΣ Τρίπολης, η ΑΕΚ Τρίπολης, ο ΠΟ Τρίπολης και η Πράσινη Κοιν.Σ.Επ.. Μια εξόρμηση στην οποία σκοπός είναι να περάσει και το μήνυμα της δημιουργίας ποδηλατόδρομων στην Τρίπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΣ Τρίπολης για τη συγκεκριμένη εξόρμηση – δράση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης συμμετέχει και σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020! Συνποδηλατούμε με την Α.Ε.Κ. Τρίπολης, τον Παναθλητικό Όμιλο Τρίπολης και την Πράσινη Κοιν.Σ.Επ. και διεκδικούμε Ποδηλατόδρομους στην Τρίπολη!

Αυτή την Τετάρτη (16-9-2020) και ώρα 5.00 μ.μ., συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Πετρινού για να απολαύσουμε μία όμορφη ποδηλατάδα στο κέντρο της Τρίπολης και στη συγκεκριμένα στη διαδρομή  “Μαλλιαροπούλειο θέατρο – Πλ. Πετρινού – οδός Τάσσου Σεχιώτη – Πλ. Άρεως – οδός Παπαρηγοπούλου – οδός Καλαβρύτων –  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο – Άλσος Αγίου Γεωργίου – Πανεπιστήμιο – οδός Καραϊσκάκη – Πλ. Αγ. Βαρβάρας – οδός Μαινάλου – Πλ. Θεοκρίτου – Πυροσβεστική – Άλσος Παναρκάδων – Κάρτσοβα (εκεί θα προσφερθούν κεράσματα στους συμμετέχοντες από τον Δήμο Τρίπολης).

Ελάτε για να διαλαλήσουμε και να διεκδικήσουμε για άλλη μια φορά το δικαίωμά μας για καλύτερη ποιότητα ζωής και ασφαλή μετακίνηση με ποδήλατο, τη δημιουργία Ποδηλατόδρομων και την επανατοποθέτηση των βάσεων στάθμευσης ποδηλάτων στην Τρίπολη!

Ας γίνει επιτέλους η αρχή από τη διαδρομή Οδός Καλαβρύτων – Άλσος Αγίου Γεωργίου και ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες!

Δεν εφησυχάζουμε διεκδικούμε! Ζητούμε ενημέρωση για το “τί μέλλει γεννέσθαι“!

Τα τελευταία χρόνια οι εκάστοτε Δήμαρχοι καθώς και όλες οι δημοτικές παρατάξεις, με δηλώσεις τους είναι συμπαραστάτες αυτής της ιδέας αλλά ακόμα να γίνει πράξη…  Τόσες και τόσες χιλιάδες ευρώ πληρώνονται για κυκλοφοριακές μελέτες και πουθενά λέξη για ποδηλατόδρομους… Όλο παραπέμπονται στο μέλλον… Γιατί άραγε…;;;

Δεν χρειάζονται πάντα πολλά χρήματα. Ας ληφθούν επιτέλους οι σχετικές αποφάσεις από τον Δήμο και εμείς οι πολίτες και συλλογικά και ατομικά (όπως το έχουμε αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν), είμαστε δίπλα στις δημοτικές αρχές για να βοηθήσουμε στην υλοποίηση!
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.».

– Θυμηθείτε σχετικά άρθρο που το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» είχε δημοσιεύσει με συγκεκριμένη πρόταση για τη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στην Τρίπολη επιλέγοντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here