Ποδοσφαιρικός «πολιτισμός» από ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου και Ερμή Μελιγούς!

0
328

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό «παράδεισο» που «επικρατεί» στην ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας από την ουσιαστική πρόοδο και εξέλιξη σε επίπεδο αγωνιστικών εγκαταστάσεων και γηπέδων συγκριτικά με την περιοχή της Μαντινείας, φαίνεται ότι επικρατεί και ποδοσφαιρικός «πολιτισμός» με τα σωματεία μεταξύ τους να φροντίζουν να παραχωρούν τις έδρες τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν ομάδες της περιοχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΑΕΕΣ Κοροβουνίου δέχθηκαν να παραχωρήσουν το προσφάτως ανακαινισμένο γήπεδό τους με σκοπό να εξυπηρετήσουν τον Ερμή Μελιγούς να προπονηθεί στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις με σκοπό την προετοιμασία του για το ματς της επόμενης μέρας επί του Πανγυθεατικού.

Η διοίκηση του Ερμή Μελιγούς εξέφρασε δημόσια της ευχαριστίες της προς τους ανθρώπους του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου, δημοσιοποιώντας την εξής ανακοίνωση: «Το ΔΣ της ομάδας μας, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας, ευχαριστούμε θερμά το ΔΣ του AEEΣ Κορακοβουνίου Αρκαδίας για την παραχώρηση του νέου γηπέδου στην ομάδα μας για την σημερινή προπόνηση και της προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής. Ευχόμαστε σύντομα να αγωνιστείτε και επίσημα στο σπίτι σας.».

Δεν άργησε ωστόσο να έρθει η άμεση απάντηση του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου μέσω αντίστοιχης ανακοίνωσης με την οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα Δημοτικά γήπεδα του Δήμου μας δεν έχουν «Ιδιοκτήτες». Ανήκουν στους Αθλητές, στα παιδιά και στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό. Με χαρά το γήπεδο της τ.κ. Κορακοβουνίου υποδέχθηκε σήμερα την ομάδα του

Ερμής Μελιγούς Ποδοσφαιρικό Τμήμα. Όπως ενημερώσαμε και το Πρόεδρο του Ερμή με χαρά θα τους περιμένουμε όποτε ξαναχρειαστούν το γήπεδο. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία για την Ομάδα σας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.».

Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο μεγαλείο του ανάμεσα σε δύο τοπικές ομάδες της Βόρειας Κυνουρίας!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here