Ποδοσφαιριστές ΠΑΟΚ Τρίπολης: «Το ΔΣ κατώτερο των περιστάσεων»

0
705

Φαίνεται ότι η κατάσταση και το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ Τρίπολης είναι ιδιαίτερα βαρύ, τουλάχιστον σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν στα social media οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου (τουλάχιστον έτσι υπογράφεται η ανακοίνωση). Η απόφαση της Διοίκησης να ενημερώσει την τελευταία στιγμή την αποστολή του ΠΑΟΚ Τρίπολης για μη συμμετοχή στον προγραμματισμένο αγώνα της ομάδας στο Λεωνίδιο, φαίνεται να προκλήθηκε δυσαρέσκεια των παικτών από τη στάση του ΔΣ.

Αφορμή και η ανακοίνωση των παικτών στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:30, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Τρίπολης ήταν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο Φιλικών (Κάρτσοβα) για να αναχωρήσουν προς το Λεωνίδιο για τον αγώνα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β’ γύρου της Α’ Αρκαδίας.

Κανένα μέλος του Δ.Σ. της ομάδας δεν παρουσιάστηκε στο σημείο αναχώρησης και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία ανακοινώθηκε στους παίκτες η απόφαση του Δ.Σ. να μην αγωνιστεί η ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα.

Έπειτα από αυτό το δυσάρεστο συμβάν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Τρίπολης εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση: “Στον αγώνα που κάνουμε για τη σωτηρία της ομάδας κι έχοντας κάνει ως τώρα παρά πολλές θυσίες, διαπιστώνουμε πως το Δ.Σ. είναι κατώτερο των περιστάσεων.”.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here