Ποιες Αρκαδικές ομάδες θα «κατέβουν» στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
275

Μετά από σχετική απόφαση της Πολιτείας αποτελεί γεγονός πλέον η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων υποδομής σε διάφορα ομαδικά αθλήματα. Μάλιστα σε ότι αφορά το μπάσκετ την Τρίτη 01/06 στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομής σε έφηβους – νεάνιδες και παίδες – κορασίδες.

Το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» μετά από σχετικό ρεπορτάζ θέλησε να διαπιστώσει ποιες Αρκαδικές ομάδες θα συμμετάσχουν τελικά στα πρωταθλήματα υποδομής που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες.

Ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή σε κανένα από τα πρωταθλήματα υποδομής που θα επανεκκινήσουν. Σύμφωνα και με τους ανθρώπους του συλλόγου, δίνεται προτεραιότητα στην ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα των αθλητών, καθώς το ελάχιστο χρονικό διάστημα προετοιμασία, ελλοχεύει κινδύνους για τραυματισμούς.

Ο Σύλλογος Δρομέων φαίνεται ότι θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα Παίδων και Εφήβων, κατά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα οι προπονήσεις των συγκεκριμένων ομάδων.

Ο Πολύβιος Μεγαλόπολης σύμφωνα με ενημέρωση που επίσης είχαμε από ανθρώπους του συλλόγου, αναμένεται να δηλώσουν κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα Παίδων.

Τέλος σε ότι αφορά τον Πελασγό ΚΟΜ, είναι δεδομένη η συμμετοχή των ομάδων Παίδων και Κορασίδων. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εκφράσει προβληματισμό για τα πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων. Μάλιστα προτάθηκε από το συγκεκριμένο σύλλογο της Μεγαλόπολης Μεγαλόπολης να διεξαχθούν τα μεγαλύτερα ηλικιακά πρωταθλήματα αργότερα, λόγω των εξετάσεων και υποχρεώσεων των παιδιών. Η συμμετοχή των ομάδων εφήβων και νεανίδων του Πελασγού θα κριθεί από το πότε θα ξεκινήσουν τελικά τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Οι περισσότεροι σύλλογοι της Αρκαδίας πλέον έχουν δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομής, πέρα κάποιων εξαιρέσεων. Μοναδικός Αρκαδικός σύλλογος που είναι αντίθετος με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων υποδομής ήταν ο Αρκαδικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here