Ποινές στις ομάδες αν παρατηρείται η μη χρήση μάσκας από τους φιλάθλους!

0
221

Με το φαινόμενο πολλοί φίλαθλοι στους αθλητικούς χώρους να μην φοράνε μάσκα, αν και η χρήση της βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, η πολιτεία προχωράει ένα βήμα ακόμη και προειδοποιεί ότι αν παρατηρηθεί σε γήπεδα η μη χρήση μάσκας από τους φιλάθλους, τότε θα επιβάλλονται ποινές στις ομάδες που θα προβλέπουν ακόμη και τη διεξαγωγή επόμενων επίσημων εντός έδρας αγώνων, κεκλεισμένων των θυρών.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για την ενημέρωση της πολιτείας για τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Επειδή έχει παρατηρηθεί ότι στους αθλητικούς χώρους που είναι αμιγώς για εμβολιασμένους αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, δεν τηρείται, θα υπάρξει ποινή στις ομάδες που θα συνδυάζεται με την παρουσία φιλάθλων σε επόμενα παιχνίδια, αν δεν τηρείται το μέτρο της χρήσης της μάσκας και των άλλων περιορισμών που πρέπει να υπάρχουν στα γήπεδα».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθούν οι έλεγχοι και σε αθλητικούς χώρους προκειμένου να ελέγχεται στο κατά πόσο εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα ή όχι και αναλόγως θα προκύπτουν επιπτώσεις ή όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here