Ποινή αποκλεισμού δύο μηνών σε Γιώργο Τσατσουλή από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

2
919

Μετά το φραστικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση της Μεγαλόπολης πριν μερικές ημέρες στη διάρκεια της αναμέτρησης του Πελασγού με το Σπαρτιατικό, από τον προπονητή της Μεγαλοπολίτικης ομάδας κ. Γιώργο Τσατσουλή προς τους διαιτητές, τις προηγούμενες ημέρες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αποφάσισε για την ποινή του προπονητή της ομάδας της Μεγαλόπολης.

Συγκεκριμένα στον κ. Τσατσουλή επιβάλλεται η ποινή αποκλεισμού δύο μηνών από τον κύριο αγωνιστικό χώρο για οποιαδήποτε ομάδας του σωματείου του! Αναλυτικά η παρακάτω απόφαση που επεβλήθη στον κ. Τσατσουλή καθώς και άλλες αποφάσεις κατά του παράγοντα του ΓΣ Μεσσήνης κ. Παναγιωτόπουλου, του προπονητή της Εράνης κ. Γριβοκωστόπουλου, του αθλητή του ΑΣ Τριφυλλίας Νίκου Νικολόπουλου και του αθλητή του ΑΟ Μεσσήνης 2017 Δημήτρη-Άλεξ Χαραλαμπόπουλου έχουν ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην συνεδρίασή του, της 5/10-04-2019, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε να επιβάλει, τις παρακάτω ποινές:

1) ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Προπονητής του σωματείου «Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ»):
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο που αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του και στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για δύο (2) μήνες σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ. 1β των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.
Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι:

1ον) Κατά τη διάρκεια του αγώνα Α1 Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., που διεξήχθη στις 31/03/2019, αποβλήθηκε με 2η τεχνική ποινή και στη συνέχεια επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους Διαιτητές του αγώνα και
2ον) Κατά την έγγραφη απολογία του απευθύνθηκε με απρεπής εκφράσεις και απειλές προς τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Ο χρόνος έκτισης της παραπάνω ποινής, υπολογίζεται από την ημερομηνία κοινοποίησης του παρόντος εγγράφου (από 11/04 έως και 11/06/2019).

2)ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (Παράγοντας του σωματείου «Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ»):
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων, που αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διάρκειας δύο (2) μηνών, σύμφωνα με το άρθρο 85 παρ. 1β των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.
Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α1 Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Σ.Α.Κ. Ο ΑΤΛΑΣ – Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ, που διεξήχθη στις 06/04/2019, επέδειξε ανάρμοστη και λόγω εξύβριση συμπεριφορά προς τον Α΄ Διαιτητή του αγώνα.
Ο χρόνος έκτισης της παραπάνω ποινής, υπολογίζεται από την ημερομηνία κοινοποίησης του παρόντος εγγράφου (από 11/04 έως και 11/06/2019).

3)ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Προπονητής του σωματείου «Α.Π.Σ. ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ»):
Ποινή έγγραφης αυστηρής επιτίμησης, σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1α, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.
Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, μετά το τέλος του αγώνα Α2 Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Γ.Α.Ε.Τ. ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ – Α.Π.Σ. ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, που διεξήχθη στις 03/03/2019, επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον Β΄ Διαιτητή του αγώνα.

4)ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(Αθλητής του σωματείου «Α.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ»):
Ποινή (2) δύο αγωνιστικών ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 63, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.
Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΄΄Α.Ο. ΜΕΣΣΗΝΗΣ 2017 – Α.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ΄΄, της 06/04/2019, για το Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ανδρών, επέδειξε υβριστική συμπεριφορά και αποπειράθηκε να βιαιοπραγήσει κατά αντίπαλου αθλητή.

5)ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  – ΑΛΕΞ. (Αθλητής του σωματείου «Α.Ο. ΜΕΣΣΗΝΗΣ 2017»):
Ποινή (2) δύο αγωνιστικών ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 63, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.
Η παραπάνω ποινή του επεβλήθη διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΄΄Α.Ο. ΜΕΣΣΗΝΗΣ 2017 – Α.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ΄΄, της 06/04/2019, για το Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ανδρών, επέδειξε υβριστική συμπεριφορά και αποπειράθηκε να βιαιοπραγήσει κατά αντίπαλου αθλητή.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. πισα και πουπουλα στον ανταρτη!!!!!!!πως τολμησε να φερει αντιρησεις και να απειληση το εκλεκτον δ,σ,της εκασκενοπ?????γονυπετης να μεταβει στην τηνο για συγνωμη!!!!

 2. Καλημέρα ελπίζω να σας βρίσκω καλά.
  Διαβάζοντας κάποιος την ανακοίνωση (που βέβαια είναι της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) θα πιστεύει ότι κατέβασα καλάσνικοφ και απείλησα τα εκλεκτά μέλη της ένωσης. Σας στέλνω την απολογία μου και περιμένω να μου επισημάνει κάποιος σε πιο σημείο χρησιμοποιώ ¨απρεπείς εκφράσεις¨ και σε πιο σημείο απειλώ τα « ΜΕΛΗ» του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ γιατί νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα.
  Τσατσουλής Γεώργιος ΠΡΟΣ
  Μεγαλόπολη Αρκαδίας Κον Κουκάκη Σταύρο
  Πρόεδρο ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

  Θέμα: Κλήση σε απολογία

  Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και ο πολιτισμός, φυλακίστηκε «ο γέρος του Μοριά» Κολοκοτρώνης από τις συκοφαντίες των «εκλεκτών» του τότε συστήματος.
  Στην Ελλάδα του σήμερα, ευτυχώς υπάρχουν τα μέσα που αποδεικνύουν την διαφορά της από δόλο συκοφαντίας, με την άσχημη αντίδραση . Έχω αφιερώσει σαράντα χρόνια από τη ζωή μου στην προσπάθεια ανάδειξης του μπάσκετ της περιοχής μου χωρίς χάρες ,γνωριμίες, γλειψίματα και παραμένω αντιπαθής στους ενίοτε ευνοημένους του χώρου.
  Από την μεγάλη σε τιμωρίες πείρα μου, χωρίς να έχω την πρόθεση να σας προσβάλω, θεωρώ άνευ λόγου την αιτιολόγηση της άσχημης αντίδρασής μου αφού πάγια εκλαμβάνεται ως αλήθεια ΜΟΝΟ τις εκθέσεις των διαιτητών.
  Παρόλο που δεν έβρισα ούτε απείλησα κανέναν, οι ανακρίβειες των εκθέσεων με αναγκάζουν να καταθέσω το βίντεο του αγώνα και τις εκθέσεις των διαιτητών σε δικηγορικό γραφείο. Αναμένουμε την απόφασής σας ώστε να προχωρήσουμε στις ενέργειες που θα αποδείξουν την αναλήθεια των εκθέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται .

  Μεγαλόπολη 8/4/2019
  Τσατσουλής Γεώργιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here