«Πονοκέφαλος» στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Παναρκαδικού

0
461

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους τέσσερις περίπου μήνες ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Παναρκαδικού δεν βρέθηκε και στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση. Ειδικά τους Καλοκαιρινούς ο φυσικός χλοοτάπητας ταλαιπωρήθηκε αρκετά, ενώ μέχρι και χθες αντιμετώπιζε θέματα.

Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Παναρκαδικού, υποδέχθηκε ένα ακούρευτο γήπεδο που προκάλεσε «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι ότι αν και κίνησαν κάποιες διαδικασίες μέλη της διοίκησης, δεν κατέστη δυνατός τα τελευταία 24ωρα ο «καλλωπισμός» του λόγω απρόοπτων καταστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ.Ε.» αν και ζητήθηκε η συνδρομή του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, η μηχανή του ΔΑΚ Τρίπολης έχει υποστεί βλάβη και βρίσκεται αυτές τις ημέρες για σέρβις. Σε συνδυασμό με τις Καλοκαιρινές άδειες είναι άγνωστο αν θα καταστεί δυνατό να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος άμεσα. Πάντως χθες οι άνθρωποι του Παναρκαδικού προσπαθούσαν να βρουν άλλη λύση, καθώς η ομάδα χρειάζεται το γήπεδο και με την υπάρχουσα κατάσταση δεν είναι δυνατό να γίνει προπόνηση με ασφάλεια.

Το θέμα πάντως της συντήρησης και λειτουργίας του γηπέδου Παναρκαδικού θα πρέπει να «ξεκαθαρίσει» κάποια στιγμή, ανάμεσα στο Δήμο Τρίπολης και τη διοίκηση του Αρκαδικού συλλόγου, καθώς μπορεί να ανήκει ως φυσική έδρα από τη δημιουργία του στην ομάδα του «τριφυλλιού», αλλά δεν παύει πλέον να αποτελεί Δημοτικό γήπεδο. Γύρω από αυτό το θέμα έχουν γίνει πολλές συζητήσεις ακόμη και μελών και παραγόντων του Παναρκαδικού και σε Γενικές Συνελεύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here