Ποτέ ξανά στο Α2 τοπικό!

0
242

Το άκουσμα της είδησης της ανόδου του ΣΕΦΑ Αρκαδικού μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τις προηγούμενες ημέρες, επέφερε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας. Μια απόφαση που επαναφέρει τους «κυανόλευκους» στην Α1 τοπική κατηγορία. Μια εξέλιξη που φανταζόμαστε θα προετοιμάσει κατάλληλα από οργανωτικής πλευράς την ομάδας ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη το προσεχές Φθινόπωρο για ένα πρωτάθλημα με αρκετές δυσκολίες.

Η ιστορία του Αρκαδικού έχει συνηθίσει δεκαετίες το μπασκετικό φίλαθλο κοινό του να βλέπει την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες τα περισσότερα ίσως χρόνια της ιστορίας του συλλόγου. Πριν δύο χρόνια η επιστροφή της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα ήταν μια δύσκολη, όσο και αναγκαστική επιλογή. Ο υποβιβασμός πέρυσι στην Α2 τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ήταν ακόμη μια ατυχής στιγμή, που όμως είχε τύχει να γράψουμε παλαιότερα δεν τιμάει την ιστορία του συλλόγου και τον αριθμό των μεγάλων στιγμών στις Εθνικές κατηγορίες. Φυσικά αυτό αναφέρεται χωρίς καμία διάθεση επίρριψης ευθύνης προς κανέναν, πόσο μάλλον για το νεανικό ρόστερ που βρήκε την ευκαιρία να αναδείξει στο φίλαθλο κοινό το ταλέντο του, μέσα από αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις και ρόλους.

Η επιστροφή του Αρκαδικού ας είναι μια νέα αρχή για ένα σύλλογο που και ανταγωνιστικό μπάσκετ μπορεί να παίζει, αλλά και να αναδεικνύει νέους αθλητές όπως ήδη συμβαίνει έντονα την τελευταία διετία. Ξαναγράφουμε ότι ο Αρκαδικός χωρίς να υποτιμάται η κατηγορία ή οι άλλες ομάδες, δεν έχει θέση στην Α2 τοπική κατηγορία. Γι’ αυτό τουλάχιστον σε πρώτη φάση επιδίωξη των ανθρώπων του συλλόγου θα είναι μεταξύ άλλων, να μην ξαναδούμε τον Αρκαδικό στο Α2 τοπικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here