Πρέπει να βελτιωθούν οι συνθήκες στα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ Τρίπολης

0
676

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα οι προσπάθειες που έχουν γίνει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά και από το Δήμο Τρίπολης με τη βοήθεια των ανθρώπων του ΔΑΚ Τρίπολης για την βελτίωση των συνθηκών στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να μπορούν να διεξαχθούν οι επίσημοι εντός έδρας αγώνες των «κιτρινόμαυρων» είναι αξιόλογη. Βελτιώθηκαν οι συνθήκες του αγωνιστικού χώρου, τοποθετήθηκαν τα απαιτούμενα κιγκλιδώματα προκειμένου διαχωρίζονται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στις εξέδρες και έγιναν κάποιες άλλες μικρές παρεμβάσεις.

Ωστόσο πρέπει να υπάρξουν κάποιες επιπλέον βελτιώσεις στον γήπεδο προκειμένου να διευκολυνθούν και οι εκπρόσωποι του Τύπου. Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα του αγώνα της περασμένης Κυριακής της ΑΕΚ Τρίπολης με τη Θύελλα Ραφήνας η ελαφρά βροχόπτωση άφησε εκτεθειμένους τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που καλούνταν να καλύψουν την αναμέτρηση. Αν και την Κυριακή οι συνθήκες δεν ταλαιπώρησαν ουσιαστικά φιλάθλους και εκπροσώπων του Τύπου, δεν θα συμβεί το ίδιο τους επόμενους μήνες όταν οι καιρικές συνθήκες θα είναι κατά πολύ χειρότερες. Θα πρέπει να φροντίσουν οι αρμόδιοι να βρεθεί ένας χώρος προκειμένου τους Χειμερινούς μήνες να προστατεύει όσους δίνουν παρουσία προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους.

Το σίγουρο είναι ότι διάθεση υπάρχει και από την ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά και από το Δήμο, ωστόσο αυτό το ζήτημα θα πρέπει κάποια στιγμή να βρει κάποιας λύσης, έστω και προσωρινής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here