Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της ένστασης του Παναρκαδικού για το ματς με Χαραυγιακό

0
213

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της ένστασης του Παναρκαδικού σε ότι αφορά το εκτός έδρας ματς με τον Χαραυγιακό και το αίτημα για διεξαγωγή της αναμέτρησης σε νέα ημερομηνία λόγω θετικών κρουσμάτων στις τάξεις του Αρκαδικού συλλόγου στο μεγαλύτερο ποσοστό των ποδοσφαιριστών των «πρασίνων».

Στην διαδικασία σύμφωνα με πληροφορίες παρουσία έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος του Παναρκαδικού κ. Λάκης Σημαιοφορίδης αλλά και άνθρωποι των «πρασίνων», καθώς και εκπρόσωποι της ομάδας του Χαραυγιακού. Από την πλευρά του ο Παναρκαδικός κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα με τα οποίο αποδεικνύεται η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας και τα όσα αναφέρονται στην ένσταση.

Οι δύο πλευρές ζητήθηκε να καταθέσουν τα τελικά υπομνήματά τους για την υπόθεση μέχρι στις 12:00 το μεσημέρι της αυριανής ημέρας (Τετάρτη), ενώ η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Τέλος σε ότι αφορά την εκδίκαση της ένστασης της ομάδας της Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον ΑΣ Σαντορίνης, αυτή ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης (24/03) και ώρα 16:00.

Από την πλευρά της η διοίκηση του «τριφυλλιού» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον νομικό εκπρόσωπο του Παναρκαδικού κ. Λάκη Σημαιοφορίδη, για τη νομική υποστήριξή του και σε ότι αφορά τις υποθέσεις με τις αναμετρήσεις με Χαραυγιακό και ΑΣ Σαντορίνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here