Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ακαδημιών του ΓΣ Αρκαδίας (+φωτό)

0
233

Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου διεξήχθη η ημερίδα στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας, η οποία ήταν αφιερωμένη στις ακαδημίες του συλλόγου και πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση της χρονιάς για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου. Μια ημερίδα η οποία λόγω ήλιου μπορεί να ταλαιπώρησε λίγο τους συμμετέχοντες αθλητές και κριτές αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Αγωνιστική παρουσία στη συγκεκριμένη ημερίδα η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 16:00 και ολοκληρώθηκε στις 20:00 περίπου, έδωσαν νεαροί αθλητές και αθλήτριες από πολλούς συλλόγους των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Οι συγκεκριμένοι αγώνες όπως και άλλοι αντίστοιχοι που διοργανώνονται στη διάρκεια της χρονιάς και από άλλους συλλόγους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, σαν στόχο έχουν να δώσουν την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να αποκτήσουν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες. Άλλωστε οι αγώνες είναι αυτοί που θα δώσουν το κίνητρο στα παιδιά να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με τον κλασικό αθλητισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη ημερίδα στίβου του ΓΣ Αρκαδίας, συμμετείχαν πέρα από τος οικοδεσπότες, ο ΑΟ Μεγαλόπολης, ο ΓΣΜ Λύκαια, ο ΓΣ Λεωνίδιο, ο ΓΣ Ακρίτας, η Ολυμπιάδα Καλαμάτας, ο ΓΑΣ Σκάλας και ο Πανγυθεατικός. Στη διάρκεια των αγώνων οι τρεις πρώτοι νικητές πήραν τα μετάλλια τους, ενώ στον πρώτο απονεμήθηκε και το κύπελλο του νικητή, ενώ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν πήραν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα. Με την ολοκλήρωση αυτής της ημερίδας ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις ακαδημίες του ΓΣ Αρκαδίας, με το σύλλογο να στρέφει πλέον την προσοχή τους στα προσεχή Πανελλήνια πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τον προσεχή ενάμιση μήνα.

 

Φωτορεπορτάζ από την ημερίδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here