Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Παναρκαδικού με το Δήμαρχο Τρίπολης

0
205

Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό, Γιώργο Σωτηρόπουλο, επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης, τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη, ώστε να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην Γ’ Εθνική. Οι απαιτήσεις της κατηγορίας, οι επιπτώσεις της πανδημίας και ο αυξημένος προϋπολογισμός λόγω καταρτισμού ομίλου με μακρινά ταξίδια, ήταν τα κυριότερα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι, με τον Δήμαρχο, κ. Κώστα Τζιούμη, να δηλώνει διατεθειμένος να βοηθήσει, με όποιον τρόπο μπορεί, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν για την ομάδα του «Τριφυλλιού».

Οι άνθρωποι του Παναρκαδικού έμειναν ικανοποιημένοι από την συνάντηση καθώς, μεταξύ άλλων, άκουσαν από τον κ. Τζιούμη, για την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για να αξιοποιήσει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ιστορικού συλλόγου, δίνοντας νέα πνοή και στην ομάδα αλλά και γενικότερα στην πόλη.

Τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστούν συναντήσεις με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς επίσης και με επιχειρηματίες του νομού μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here