Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανοιχτής Θάλασσάς

0
235

Νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09 στο Παράλιο Άστρους μπροστά από το σημείο που έχει οριστεί για την εκκίνηση των αθλητών, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανοιχτής Θάλασσας, καθώς και του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος Masters.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσία έδωσαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ κ. Χριστόδουλος Χούμας, η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κ. Χριστίνα Καλαθά, ο τεχνικος σύμβουλός του ΚΟΑΤ κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος και ο σπουδαίος Έλληνας Ολυμπιονίκης μας στην Κολύμβηση Σπύρος Γιαννιώτης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας εξέφρασε μεταξύ άλλων την μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για την φιλοξενία αυτής της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης στο Παράλιο Άστρους. Τόνισε ότι υπό άλλες συνθήκες χωρίς την πανδημία ο Δήμος θα πραγματοποίησε εκτός από τους αγώνες μια σειρά παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και event. Ο κ. Καμπύλης σχολίασε ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας είναι ιδιαίτερα θετικός στη φιλοξενία και μελλοντικών διοργανώσεων με σκοπό την παράταση της τουριστικής σεζόν στην περιοχή.

Από την πλευρά των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση για τη μέχρι στιγμής ανταπόκριση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και τη διοργάνωση, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί. Την αλληλεγγύη και στήριξη τους στη διοργάνωση και γενικότερα στο χώρο της κολύμβησης εξέφρασαν και οι εκπρόσωποι του ΚΟΑ Τρίπολης που παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

Τέλος ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μας Σπύρος Γιαννιώτης ανέφερε την αμέριστη στήριξη από όποιο πόστο του ζητηθεί, προσφέροντας στην Ελληνική Κολύμβηση. Κάτι άλλο που έχει κάνει και με το παραπάνω όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις σπουδαίες διακρίσεις σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και Ολυμπιακούς Αγώνες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here