Πρεμιέρα για τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό στην Α2 κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
200

Το βράδυ της Κυριακής 10/11 (20:00) είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της ανδρικής ομάδας του ΣΕΦΑ Αρκαδικού για την Α2 τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η οποία ξεκινάει το Σαββατοκύριακο. Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον Αρκαδικό να αγωνίζεται στην μικρότερη κατηγορία που έχει ποτέ αγωνιστεί η αντίστοιχη ομάδα ανδρών από τη στιγμή ιδρύσεως του συλλόγου. Με νεανικό ρόστερ κατά πλειοψηφία από τις υποδομές του συλλόγου και κάποια πιο έμπειρα παιδιά που το πλαισιώνουν, στόχος της ομάδας είναι μια ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 τοπικής κατηγορία και διεκδίκηση της ανόδου – επιστροφής στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Μια κατηγορία που με βάσει την περσινή εικόνα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού σε αρκετά παιχνίδια μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη, αλλά χρειάζεται διάρκεια στην απόδοση και εξασφάλιση θετικών αποτελεσμάτων στα πιο απαιτητικά ματς στο φινάλε της σεζόν, προκειμένου να έρθει η άνοδος.

Το απόγευμα της Κυριακής ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός θα υποδεχθεί τον Άρη Σκάλας σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Αρκαδικός μπορεί χωρίς προβλήματα να φτάσει στο νικητήριο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.κ. Ντάσης και Καρδαράς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here