«Πρεσβευτής» του ΓΣ Αρκαδίας ο Χουλιάρας στους μεγάλους δρομικούς αγώνες της χώρας

0
930

Δε σταματά να ταξιδεύει και να προβάλει τον Γ.Σ Αρκαδίας ο Θάνος Χουλιάρας, αθλητής του συλλόγου και δρομέας αποστάσεων, αφού μετά τους αγώνες σε Ζαγόρι, Καλαμάτα και Αθήνα, προστίθενται στο ενεργητικό του μεγάλοι και σπουδαίοι αγώνες όπου ο αθλητής δήλωσε παρών το τελευταίο διάστημα.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ η Κρήτη και ο σπουδαίος και μεγάλης αθλητικής και τουριστικής σημασίας για τη χώρα αγώνας, 5ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ο οποίος έλαβε χώρα στο Αρκαλοχώρι Κρήτης στις 6 Οκτωβρίου 2019 με τη συμμετοχή 4.500 και πλέον δρομέων και αθλητών από 41χώρες της Γης. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης είχε πολλές όμορφες στιγμές με σημαντικά μηνύματα. Κατ’ αρχάς ο παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης με το σπουδαίο μήνυμα της ενεργούς συμμετοχής του. Επίσης η ευαισθησία του μπασκετάνθρωπου Θοδωρή Παπαλουκά να τρέξει συμβολικά μαζί με ένα μικρό παιδί.

Η παρουσία του εντεκάχρονου τυφλού Γιάννη Σαμαρά, πρωταγωνιστή του βίντεο της διοργάνωσης που τον βράβευσε ο φίλος του Γιάννης Νερολαδάκης. Ένα ολόκληρο θέατρο σηκώθηκε όρθιο και υποκλίθηκε αποθεώνοντας το μικρό μας ήρωα της ζωής. Ακόμα, ο Μανώλης Στεφανουδάκης, βράβευσε τιμητικά τους δυο τυφλούς αθλητές που έτρεξαν στον ημιμαραθώνιο, Σιούτη και Κορομηλά. Συγκινητικός ήταν και ο τερματισμός των δρομέων ελπίδας με τον μικρό Δημητράκη από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ η Θεσσαλονίκη και η συμμετοχή του Θάνου Χουλιάρα στο κορυφαίο διεθνή αγώνα, 8ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο οποίος έλαβε χώρα στις 19 Οκτωβρίου 2019 με τη συμμετοχή 20.000 δρομέων και αθλητών από συνολικά 62 χώρες, αριθμός ρεκόρ από κάθε άποψη σε ένα διεθνή δρομικό αγώνα σύμβολο των Βαλκανίων. Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, καθώς και μαθητές, απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε μία άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη, γεμάτη ήχο και χρώμα, χάρη στα πολλά σχήματα ζωντανής μουσικής και τους τέσσερις ραδιοφωνικούς σταθμούς του ομίλου Metromedia.

Η υψηλών προδιαγραφών διαδρομή, οι ιδανικές καιρικές συνθήκες και η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες θεατές ήταν τα στοιχεία που προσέδωσαν ξεχωριστή απόλαυση στους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν το προσωπικό τους ρεκόρ. Σε όλους αυτούς προστέθηκαν πολλοί ακόμη συμμετέχοντες, που έτρεξαν στο πλευρό των εγγεγραμμένων δρομέων χωρίς να φέρουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό, ωθούμενοι από τις καταπληκτικές καιρικές συνθήκες, αλλά και με δεδομένο ότι οι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις που είχαν διατεθεί το προηγούμενο διήμερο από το Κέντρο Εγγραφών έγιναν ανάρπαστες μέσα σε ελάχιστες ώρες και δεν στάθηκαν αρκετές για να καλύψουν την τεράστια ζήτηση!

ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΘΜΟΣ η Αθήνα και ο Νο1 αγώνας της χώρας, ο 37ος ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος έλαβε χώρα στη πρωτεύουσα στις 10 Νοεμβρίου 2019 με τη συμμετοχή σύμφωνα με τους διοργανωτές περίπου 70.000 δρομέων από 100 και πλέον χώρες του εξωτερικού. Τα λόγια περιττά για ένα τόσο σπουδαίο και τεράστιο αγώνα ο οποίος σε όποιο αγωνιστικό κομμάτι του και αν τον τρέξεις είναι σίγουρο πως τερματίζοντας μέσα σε ένα τόσο σπουδαίο και εμβληματικό χώρο όπως το Καλλιμάρμαρο Στάδιο ή Παναθηναϊκό Στάδιο θα δακρύσεις από χαρά και συγκίνηση ταυτόχρονα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here