Προέκυψε τελικά ουσιαστική είδηση από τη συνάντηση Περιφέρεια με ΑΕΚ Τρίπολης για το γήπεδο Φιλικών;

0
265
ΦΩΤΟ: CONTRAEPITHESI.GR

Σήμερα (13/05) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Μανώλη Σκαντζού με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης και μέλη του ΔΣ του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου για το θέμα του γηπέδου Φιλικών και της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας, τονίστηκε ότι η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΑΕΚ Τρίπολης για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών με τη συμμετοχή στην υλοποίηση του έργου με 140.000 ευρώ από την Περιφέρεια και 65.000 ευρώ από το Δήμο Τρίπολης.

Δεν υπήρξε καμία επίσημη αναφορά για τις εκτιμήσεις σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα, όταν το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης ζήτηση η αντικατάσταση του χλοοτάπητα να γίνει πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα σημειώνεται ότι εδώ και μία διετία αλλά και σύμφωνα με τα λεγόμενα της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, γινόταν αναφορά για έγκριση χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ποσού για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Είναι φυσικά θετικό το γεγονός ότι έγινε αναφορά σε εξασφάλιση των χρημάτων για την υλοποίηση του έργου αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, αλλά δεν νομίζουμε ότι προέκυψε είδηση σε σχέση με αυτά που λίγο – πολύ γνωρίζαμε μέχρι χθες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here