Προέχει πρόκριση στο Κύπελλο Αρκαδίας και διαδικαστικά με Μπλάνκο

0
107

Η προετοιμασία του Παναρκαδικού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, το ρόστερ σιγά-σιγά «γεμίζει» ικανοποιώντας το προπονητικό επιτελείο και η ομάδα μέρα με τη μέρα δείχνει σημάδια βελτίωσης, με τα χρονικά περιθώρια μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να είναι σχετικά μεγάλα.

Τη δεδομένη στιγμή αυτά που κυριαρχούν στο μυαλό των ανθρώπων του Παναρκαδικού είναι δύο πράγματα. Πρώτον το σημερινό παιχνίδι με τον Ορχομενό να συνδυαστεί με πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας. Όσο εύκολο και αν μπορεί να φαντάζει, 90 λεπτά (ή και κάτι παραπάνω) σε θεσμό Κυπέλλου είναι 90 λεπτά και όλα μπορούν  να συμβούν. Ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου Αρκαδίας στο γήπεδο και όχι μέσω κλήρωσης, είναι στους βασικούς στόχους μαζί με την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Δεύτερον, κάποια διαδικαστικά που σύμφωνα με πληροφορίες αποτελούν έναν μικρό ή μεγαλύτερο «σκόπελο» στην οριστική και επίσημη απόκτηση του Ισμάελ Μπλάνκο στον Παναρκαδικό πρέπει να διευθετηθούν, γι’ αυτό και οι άνθρωποι της διοίκησης των «πρασίνων» έχουν κινήσει διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως τη δεδομένη στιγμή τα διαδικαστικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με ενδεχόμενη διαφορά διοίκησης και παίκτη. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συνεργασία έχει κλείσει οριστικά από την περασμένη Παρασκευή. Κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες ωστόσο παραμένουν «ανοιχτές» και για τους ανθρώπους του Παναρκαδικού πρέπει να κλείσουν το συντομότερο δυνατό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here