Προβλήματα και στο κλειστό γυμναστήριο από την καταιγίδα της Παρασκευής

0
277

Η δυνατή καταιγίδα που έπληξε για περίπου 30-60 λεπτά την Αρκαδική πρωτεύουσα προκάλεσε αρκετά προβλήματα και περιλαμβάνεται στα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να πλήξει σπίτια, δρόμους και λοιπές εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες πάντως τα προβλήματα δεν έλειψαν και από τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρατηρήθηκε φαινόμενο στεγανότητα στην ανακαινισμένη οροφή με αποτέλεσμα να υπάρξουν άμεσες ενέργειες από τους ανθρώπους του Δήμου που επικοινώνησαν με την τεχνική εταιρία, της οποίας άνθρωποι βρέθηκαν άμεσα στην Τρίπολη, προκειμένου να εντοπίσει το πρόβλημα και να υπάρξει αποκατάσταση. Σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες το πρόβλημα που εντοπίστηκε δεν ήταν μεγάλης έκτασης, αλλά δεν παύει να θορύβησε τόσο τους ανθρώπους του Δήμου όσο και όσους πληροφορήθηκαν το περισταστικό. Μάλιστα επιστρατεύθηκαν κάποιοι κάδοι και πανιά για να καλυφθούν τα σημεία στα οποία παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Για την ώρα φαίνεται ότι τα όποια προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί, αν και επίσημη θέση για το βαθμό στον οποίο επηρέαστηκε το κλειστό γυμναστήριο την Παρασκευή, δεν υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here