Προβληματισμός από αθλητές και συλλόγους για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Φιλικών

0
339

Η τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε εξέλιξη με τα τοπικά πρωταθλήματα παρά την έξαρση με την πανδημία του covid-19 ευτυχώς να συνεχίζονται κανονικά. Η πραγματικότητα σε ότι αφορά το Δημοτικό γήπεδο Φιλικών είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν βρίσκεται πλέον στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τους αθλητές και εκπροσώπους των συλλόγων που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο να μην κρύβουν τον προβληματισμό τους.

Όπως αποτυπώνεται μέσα από το φωτογραφικό φακό σε πολλά σημεία ο πλαστικός χλοοτάπητας έχει «φαγωθεί» κρύβοντας «παγίδες». Αρκετές τρύπες δεν περνούν απαρατήρητες, ενώ σε άλλα σημεία το τάπητος έχει σκιστεί, με την αναγκαιότητα για αντικατάσταση του να κρίνεται επιβεβλημένη.

Σημειώνεται ότι στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και μεταξύ αυτών και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος έχουν μιλήσει για το σχεδιασμό που προβλέπει ότι το επόμενο διάστημα θα προχωρούσαν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του τεχνητού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών. Κάτι που έχει επιβεβαιωθεί το προηγούμενο διάστημα και από στελέχη του Δήμου Τρίπολης, εκτός των άλλων παρεμβάσεων που προβλέπονται από τη Δημοτική Αρχή, αλλά έχουν «κολλήσει» το τελευταίο καιρό σε γραφειοκρατικά ζητήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν από το Δασαρχείο Τρίπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here