Προπονήσεων συνέχεια για τον Όμιλο ΑΕΚ Τρίπολης και τους Ιούνιο – Ιούλιο

0
211

Η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης γνωστοποίησε ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τόσο τον Ιούνιο όσο και τον Ιούλιο με νέα τμήματα, δίνοντας τη δυνατότητα για άθληση και μέσα στο Καλοκαίρι. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει:

«Το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα και ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει δυναμικά τις προπονήσεις του, για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του και για τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο.

Η ατέρμονη επιθυμία σας για γνώση και ψυχαγωγία στο άθλημα του τένις αποτελεί ενθουσιασμό και υποχρέωση της προπονητικής μας ομάδας.

Νέα τμήματα αρχαρίων, τόσο ανηλίκων (3,5-18 ετών) όσο και ενηλίκων εμπλούτισαν το ημερήσιο πρόγραμμα της ΑΕΚ και ευθυγραμμίστηκαν με τα υπόλοιπα τμήματα (πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά αλλά και βραδινά), φυσικά τηρουμένων όλων των υγειονομικών οδηγιών και πρωτοκόλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στην γραμματεία του ομίλου, στο δημοτικό στάδιο Τρίπολης από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ ή καλέστε μας στο 6972694448.

Η ανανεωμένη προποντική μας ομάδα είναι έτοιμη να σας εκπλήξει και να σας δώσει όλα εκείνα τα εχέγγυα που χρειάζεστε για να γνωρίσετε και να αγαπήσετε το άθλημα της αντισφαίρισης.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here