Προπονητής του ΑΣ Λεωνιδίου ο Βαγγέλης Λαλογιάννης

0
831

Εδώ και λίγες ώρες ο Αστρινός προπονητής Βαγγέλης Λαλογιάννης αποτελεί και επίσημα προπονητής του ΑΣ Λεωνιδίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς επιστρέφει σε σύλλογο της Κυνουρίας μετά από μία διετή παρουσία στην Αργολίδα και στην ομάδα του ΑΟ Κρανιδίου, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορία ΕΣΚΑΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Βαγγέλης Λαλογιάννης θα αναλάβει εκτός από την ανδρική ομάδα και κάποια τμήματα των υποδομών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν οι οποίοι μεταξύ άλλων είναι η βελτίωση και καλύτερη οργάνωση των ακαδημιών των «ερυθρολεύκων» και αν είναι δυνατόν η αύξηση των παιδιών που θα είναι σε θέση να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Η ομάδα του Λεωνιδίου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 τοπική κατηγορία της ΕΣΚΑΚ.

 

Η ανακοίνωση του Λεωνιδίου…

Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Λεωνιδίου σε ότι αφορά τη συμφωνία με τον προπονητή Βαγγέλη Λαλογιάννη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Λαλογιάννη!! Ο coach Λαλογιαννης θα αναλάβει τόσο την αντρική ομάδα του συλλόγου όσο και τα τμήματα υποδομής. Καλή αρχή coach με υγεία και πάντα επιτυχίες!!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here