Προπόνηση επιλογής κλιμακίου Παμπαίδων από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
224

Την διεξαγωγή προπόνησης επιλογής κλιμακίου Παμπαίδων είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ γίνονται γνωστά τα εξής:

«Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος, αλλά και της στελέχωσης και λειτουργίας των Εθνικών μας ομάδων, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση επιλογής στη Μεσσήνη, για αθλητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2006. Παρακαλούνται τα σωματεία να στείλουν μέχρι 3 αθλητές και να κοινοποιήσουν τη λίστα με τα στοιχεία των Αθλητών τους (ονοματεπώνυμο – έτος γέννησης – σωματείο) μέχρι τη Τετάρτη 04/09/2019 στη Γραμματεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. 

Οι αθλητές θα πρέπει να παρευρίσκονται την Παρασκευή 06/09/2019 στο Κ.Δ.Γ. Μεσσήνης, 18.00 – 20:00 & το Σάββατο 07/09/2019 10:00-12:00.

Την επίβλεψη θα έχουν, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής και υπεύθυνος του Κλιμακίου Νότου, κ. Χρήστος Σγουρίτσας, οι Προπονητές της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., κ.κ. Δημήτρης Αβδάλας, Νικόλαος Πεφάνης και Μιχάλης Μπακογιάννης, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης κ.κ. Παναγιώτης Τσιμπούρης & Νικόλαος Αλειφέρης.

– H μετακίνηση των αθλητών θα γίνει με ευθύνη του σωματείου τους.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here