Προσπάθεια ανασύνταξής για ΑΕΚ Τρίπολης

0
559

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ Τρίπολης δεν κρίνεται καθόλου καλό στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα έχει ισάριθμες ήττες και ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων». Το θέμα είναι ότι πέρα από το αγωνιστικό τομέα, η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί από φαινόμενα ανομοιογένειας λόγω των τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα και απουσίες ποδοσφαιριστών για διαφορετικούς λόγους.

Για παράδειγμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο εκτός έδρας ματς με την Κόρινθο 2006, η ΑΕΚ Τρίπολης αντιμετώπισε απουσίες τις τελευταίας στιγμής με τους Φράνκο Κονκονόζι και Ρένο Πετρόπουλο. Ανέτοιμοι οι Κολλιόπουλος και Κατσικαδάς και φυσικά δεδομένες οι αποχωρήσεις των προηγούμενων ημερών.

Η ομάδα την τρέχουσα εβδομάδα προσπαθεί με ανεβασμένους ρυθμούς αγωνιστικά αλλά και σε άλλους τομείς να ανεβάσει ρυθμούς με σκοπό την ανασύνταξη της ομάδας αρχής γενομένης από την προσεχή αγωνιστική. Σίγουρα το ματς επί της πρωτοπόρου Ρόδου για την 5η αγωνιστική είναι πολύ δύσκολο. Ζητούμενο ωστόσο είναι η ομάδα της Τρίπολης να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο από τις προηγούμενες αγωνιστικές.

 

Κλείνουν τα «ανοιχτά» μέτωπα…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Κ.Ε.» φαίνεται ότι ξεπεράστηκε το πρόβλημα με το δελτίο του Φράνκο Κονκοζόλι και την Κυριακή ο παίκτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπολογιστεί κανονικά για την αναμέτρηση με τη Ρόδο. Παράλληλα ο Χρήστος Κατσικαδάς ανεβάζει ρυθμούς μετά την πρώτη συμμετοχή της περασμένης αγωνιστικής. Ο Παναγιώτης Μπούσγας επιπλέον θεωρείται πλέον παίκτης της ΑΕΚ Τρίπολης και υπολογίζεται από τον Δημήτρη Μεϊδάνη την Κυριακή. Ο Κώστας Κολιόπουλος που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και εκτός απροόπτου την Κυριακή αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στο ματς τέλος της Κυριακής 20/10 υπολογίζεται και ο Ευγένιος Πετρόπουλος ο οποίος έλειψε από την ΑΕΚ Τρίπολης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και η αγωνιστική του επιστροφή κρίνεται υπέρ-πολύτιμη. Σίγουρα αν αγωνιστεί δεν θα πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτός σταδιακά.

Η ουσία είναι ότι η τρέχουσα εβδομάδα σηματοδοτείται από πολλές σημαντικές επιστροφές ή αγωνιστική παρουσία καινούργιων προσώπων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here