Προσπάθεια Δήμου Τρίπολης για δημιουργία αίθουσας γυμναστικής στην Κανδήλα

0
98

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κοσκινάς αναφέρθηκε και στην ΤΚ Κανδήλας και στο γεγονός ότι και εκεί ο Δήμος Τρίπολης θα πρέπει να βοηθήσει παράλληλα με την υλοποίηση του γηπέδου 5X5 να γίνουν και κάποιες παρεμβάσεις στο γήπεδο Κανδήλας.

Σε απάντησή του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Ηλίας Κούρος αναφέρθηκε στην πρόθεση του Δήμου στο χώρο του παλιού παιδικού σταθμού Κανδήλας που δεν λειτουργεί δίπλα στην πλατεία, να τοποθετηθούν κάποια παλιά όργανα γυμναστικής που δεν χρησιμοποιούνται αν και είναι λειτουργικά και να γίνει μια προσπάθεια για τη δημιουργία μιας αίθουσας με όργανα γυμναστικής και ενδεχομένως κάποια βάρη, προκειμένου να γυμνάζονται νέα παιδιά και κάτοικοι της περιοχής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης γι’ αυτό το θέμα συμφώνησε ότι η περιοχή έχει ανάγκη της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, με το Δήμο να διεκδικεί και για εκεί χρηματοδότηση από τη ΓΓΑ, τόσο για το γήπεδο Κανδήλας, όσο και για το γήπεδο του Αγίου Βασιλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here