Προσπάθειες από την ΑΕ Δημητσάνας για το γήπεδο Νυμφασίας

0
694

Η προετοιμασία της ΑΕ Δημητσάνας εν’ όψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας, πέρα από την έντονη προετοιμασία αλλά και τις εντυπωσιακές πρώτες κινήσεις σε μεταγραφικό επίπεδο, επιφυλάσσει σημαντικά εμπόδια στα οποία η διοίκηση προσπαθεί να βρει λύση. Ένα από τα σημαντικά ζητήματα που προβληματίζουν τους «Γορτύνιους» είναι το γηπεδικό.

Η ΑΕ Δημητσάνας προσπαθεί να βρει γήπεδο στο οποίο θα μπορεί να προπονείται και φυσικά να χρησιμοποιεί ως έδρας στα επίσημα ματς. Τις τελευταίες ημέρες ο Αρκαδικός σύλλογος έχει προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες με αποτέλεσμα την προσωρινή χρήση του γηπέδου Νυμφασίας στην ευρύτερη περιοχή της Βυτίνας. Πρόκειται για ένα γήπεδο στο οποίο σύμφωνα με την ενημέρωση από τις τάξεις της ομάδας, θα χρησιμοποιηθεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν στην τοποθέτηση νέων εστιών και έκαναν προσπάθειες να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος.

ΦΩΤΟ: GOOGLE MAPS

Από εκεί και πέρα το γήπεδο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαθέτει τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει επίσημες αναμετρήσεις. Το γήπεδο χρειάζεται κάποιες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο με επιδιόρθωση της περίφραξης, διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και στην επέκταση των αποδυτηρίων.

 

Στήριξη και από το Δήμο Γορτυνίας…

Η διοίκηση της ΑΕ Δημητσάνας θα κάνει προσπάθειες από την πλευρά της προς την βελτίωση του γηπέδου Νυμφασίας με σκοπό να αποκτήσει έδρα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μια προσπάθεια ωστόσο που δεν είναι εφικτή να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή αρμόδιων Φορέων, όπως είναι ο Δήμος Γορτυνίας. Οι άνθρωποι της ΑΕ Δημητσάνας πιστεύουν ότι με τη συμβολή του Δήμου Γορτυνίας μπορεί το γήπεδο να είναι πλήρως λειτουργικό αποτελώντας πλέον την έδρα της ομάδας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here