Προσφορά Αλληλεγγύης και Αγάπης στην «Κιβωτό Του Κόσμου» από τη Δόξα Μεγαλόπολης

0
470

Συνεχίζεται η δράση της Δόξας Μεγαλόπολης αναφορικά με την προσφορά αλληλεγγύης και αγάπης στην «Κιβωτό του Κόσμου» και γι’ αυτό το λόγο το ειδικό κουτί οικονομικής ενίσχυσης θα βρίσκεται σε κεντρικά σημεία της Μεγαλόπολης από σήμερα έως και την προσεχή Τρίτη 21 Μαΐου, για τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρημστικού βοηθήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ανακοινώνεται ότι μετά από πρωτοβουλία του Αθλητικού σωματείου ΔΟΞΑ Μεγαλόπολης θα φιλοξενηθεί ειδικό κουτί οικονομικής ενίσχυσης στην πολύ σημαντική προσπάθεια της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ως ένδειξη συμπαράστασης και υποστήριξης στο κοινωνικό έργο της.

Συγκεκριμένα το κουτί θα βρίσκεται στον χώρο του Κλειστού Σταδίου από την Παρασκευή 17-05-2019 έως την Κυριακή 19-05-2019, ενώ την Δευτέρα 20-05 και Τρίτη 21-05 θα βρίσκεται στον χώρο του Δημαρχείου, στο Ισόγειο.

Η αυθόρμητη ανταπόκριση όλων, συλλόγων, επαγγελματιών, δημοτών, προκειμένου να συνδράμουμε ενεργά στη συγκέντρωση χρημάτων, θα είναι πολύτιμη.

Συγχαίρουμε το Σωματείο για την πρωτοβουλία.

Εκ του Δήμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here