Προσφορά του Αστέρα Τρίπολης στους πυρόπληκτους

0
140
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένου νερού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφέρει: «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος παρέδωσε 1.000 κούτες με νερά στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο για τους πυρόπληκτους της Αρκαδίας, που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα παραδώσει ακόμη 1.000 κούτες με νερά στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, για να διατεθούν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.».

 

Γιώργος Μποροβήλος: «Παρών ο Αστέρας θα θέματα κοινωνικής ευθύνης»

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλος για την προσφορά αυτή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Αστέρας πάντα είναι παρών στα θέματα κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης. Δεν τον απασχολεί πάντα και μόνο το ποδόσφαιρο. Νομίζουμε ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας και στις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια και η Πολιτεία προκειμένου να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Είναι μια προσφορά από τον κύριο Μπάκο και τον κύριο Καϋμενάκη, η οποία θα επεκταθεί και σε άλλους νομούς και όπου υπάρχει πρόβλημα».

 

Παναγιώτης Νίκας: «Στήριξη σε Γορτυνία και Μεγαλόπολη»

Από τη δική του πλευρά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία αυτή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ Αστέρας, τους ιδιοκτήτες κύριους Μπάκο και Καϋμενάκη και τον πρόεδρο, κύριο Μποροβήλο. Τα νερά θα φύγουν για τον Δήμο Γορτυνίας, όπου ήδη έχουμε συνεννοηθεί με το Δήμαρχο κύριο Κούλη για τη διανομή τους, αλλά και για το Δήμο Μεγαλόπολης, όπου και εκεί έχει υπάρξει συνεννόηση με το Δήμαρχο κύριο Χριστογιαννόπουλο, ώστε να μοιραστούν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Για ακόμη μία φορά εκφράζω τις ευχαριστίες προς τον Αστέρα και τη διοίκησή του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here