Προτεραιότητα στην ασφάλεια από τον covid-19 για τον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

0
150

Προτεραιότητα φαίνεται ότι δίνει ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην ασφάλεια και την τήρηση των Υγειονομικών πρωτοκόλλων, σε όλη τη διάρκεια της προπονητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας εν μέσω πανδημίας. Σε σχετική ανακοίνωση για την υπεύθυνη στάση του, ο Όμιλος αναφέρει:

«Η επόμενη ημέρα της πανδημίας είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο το σύνολο του αθλητισμού, όπως και την κοινωνία γενικότερα. Τα μέτρα προστασίας και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, από το σύνολο της ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, μας έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής απολύτως ασφαλείς και υγιείς.

«Κλειδί» στην προσπάθεια να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η αθλητική μας δράση αποτελούν:

α) η προστατευτική μάσκα

β) οι αποστάσεις, τόσο ανάμεσα σε αθλούμενους, όσο και σε αθλούμενους και προπονητές και

γ) τα επαναλαμβανόμενα rapid test.

Κινούμενοι λοιπόν σε ασφαλή μονοπάτια, οι προπονητές του ομίλου μας, οι οποίοι σε καθημερινή βάση έρχονται σε επαφή με τους αθλούμενους, πέρασαν για 2η φορά από rapid test και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Στόχος της διοίκησης και της προπονητικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι να επαναλαμβάνονται τα τεστ ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό να μείνουμε ασφαλείς και υγιής, σε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here