Προφορική δέσμευση Δήμου Τρίπολης για γήπεδο Φιλικών περιμένουν να γίνει πράξη ΕΠΣ Αρκαδίας και σύλλογοι

0
136

Το απόγευμα της Δευτέρας 24/08 στη διάρκεια της κλήρωσης για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αρκαδίας, οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας δεν παρέλειψαν να τονίσουν δημόσια το σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη διαθέσιμων γηπέδων που μπορούν να φιλοξενήσουν επίσημες αναμετρήσεις στην περιοχή της Μαντινείας!

Συνολικά εννέα σωματεία καλούνται να χωρέσουν ουσιαστικά σε δύο γήπεδα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τρίπολης (Δημοτικό γήπεδο Φιλικών και Λεβιδίου και άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθεί και το γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης). Γι’ αυτό το λόγο τόσο οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας όσο και εκπρόσωποι σωματείων περιμένουν να υλοποιηθεί στην πράξη η προφορική δέσμευση του Δήμου Τρίπολης για ολοκλήρωση των όποιων εκκρεμών εργασιών στο γήπεδο της Τεγέας, έτσι ώστε να δοθεί σε χρήση με το ξεκίνημα της προσεχούς σεζόν. Προφορική δέσμευση για την οποία αναφέρθηκε στέλεχος της ΕΠΣ Αρκαδίας σε σχετική κουβέντα κατά την προχθεσινή εκδήλωση κληρώσεων της ΕΠΣ Αρκαδίας. Το θέμα κρίνεται σοβαρό καθώς η κατάσταση κρίνεται οριακή ακόμη και για την ομαλή λειτουργία των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα με την έλλειψη γηπέδων στην ευρύτερη περιοχής της Μαντινείας είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Τουλάχιστον έξι σύλλογοι χρησιμοποιούν ως έδρα το Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, που δυστυχώς σε ότι αφορά τον αγωνιστικό χώρο, βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Χωρίς απαραίτητα να έχει ευθύνη η Δημοτική Αρχή καλείται να βρει λύση στο σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη γηπέδων, κάτι για το οποίο παράλληλα θα πρέπει να συνεισφέρει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Καμία ενημέρωση στους ανθρώπους του ΑΟ Τεγέας για το γήπεδο…

Είναι ακόμη μια σεζόν που ο ΑΟ Τεγέας τα τελευταία 6-7 χρόνια αγωνίζεται μακριά από τη φυσική του έδρα. Αν και το γήπεδο Τεγέας έχει ολοκληρωθεί στο 90% από τον Νοέμβριο του 2018, οι εγκαταστάσεις δεν έχουν παραδοθεί καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες. Τη Δευτέρα 24/08 κατά την επίσημη πρώτη προπόνηση της χρονιάς ρωτήσαμε ανθρώπους του ΑΟ Τεγέας για το αν έχουν ενημέρωση για το πότε θα δοθεί προς χρήση το γήπεδο της Επσκοπής, με την απάντηση να είναι αρνητική μην γνωρίζοντας πότε θα πάρουν το «πράσινο φως» να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο γήπεδο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here