Προχωρούν οι διαδικασίες για το Αθλητικό Κέντρο Βυτίνας

0
123

Φαίνεται ότι η Περιφερειακή Αρχή για την ώρα έχει δώσει ιδιαίτερα αξιόλογη «βαρύτητα» στο θέμα της δημιουργίας του Αθλητικού Κέντρου Βυτίνας. Μάλιστα στην συνέντευξη Τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα την περασμένη Παρασκευή, έγινε γνωστή μια σημαντική εξέλιξη στο θέμα αυτό.

Ο κ. Νίκας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση παραχώρησης σημαντικής έκτασης η οποία άνηκε στην Μονή Κερνίτσας η οποία σε συνδυασμό με γειτονική έκταση η οποία θα αγοραστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα αποτελέσει την χοροθέτηση για το νέο αθλητικό κέντρο Βυτίνας.

Στο απόσπασμα των όσων ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά και δημόσια το Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και την Ιερά Μονής της Κερνίτσας, για τη δωρεά των 18 στρεμμάτων στην περιοχή της Νυμφασίας όπου μαζί με την αγορά 50-60 στρεμμάτων ακόμη θα δοθεί η δυνατότητα να κατασκευαστεί άμεσα το αθλητικό κέντρο Βυτίνας – Νυμφασίας για την υποστήριξη της περιοχής και την άνοδο σ’ αυτόν τον παραδεισένιο χώρο των παιδιών απ’ όλη την Πελοπόννησο, παιδιών, αθλητών κυρίως, των ερασιτεχνικών ομάδων.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here