Προϋπόθεση οι παρεμβάσεις στο γήπεδο Φιλικών για συμμετοχή της ΑΕΚ Τρίπολης στη Γ’ Εθνική!

0
227
ΦΩΤΟ: CONTRAEPITHESI.GR

Αίσθηση έκανε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αρκαδίας η τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιάννη Νίκου ο οποίος ζήτησε από την Ένωση να βοηθήσει ώστε ο Δήμος Τρίπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να επισπεύσουν τις παρεμβάσεις που απαιτούνται στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, προκειμένου οι εγκαταστάσεις να είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τους αγώνες της ΑΕΚ Τρίπολης στη Γ’ Εθνική.

Η τοποθέτηση του κ. Νίκου είχε χαρακτηριστικά ως εξής: «Επειδή η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική κατηγορία, έχει το πρόβλημα με το γήπεδο Φιλικών. Το είπαμε και μεταξύ μας και πρέπει να κάνουμε μια παρέμβαση οπωσδήποτε για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο. Αν γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις άμεσα δεν θα έχουμε άδεια και δεν θα μπορούμε να αγωνιστούμε και θα υπάρξουν διάφορα άλλα προβλήματα.

Γι’ αυτός εντός εβδομάδας θέλουμε να κάνουμε παρέμβαση στο Δήμο Τρίπολης, γιατί Δημοτικό είναι το γήπεδο οπότε και να θέλω να κάνω παρεμβάσεις σαν σωματείο δεν μπορώ. Πρέπει να πάμε στο Δήμαρχο μαζί να του πούμε, όλα τα προβλήματα που υπάρχουν για να τα προχωρήσει ώστε με την έναρξη της περιόδου να είναι έτοιμο.».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Τσαγγούρης τόνισε ότι θα γίνει άμεσα προσπάθεια να κλειστεί ραντεβού με τον Δήμαρχο Τρίπολης. Στη συνέχεια υπήρξε ερώτηση από μέλος της ΓΣ προς τον κ. Νίκου για το τι θα γίνει αν δεν υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις με τον κ. Νίκου να απαντά ότι αν θέλει ο κ. Δήμαρχος να προχωρήσει τις παρεμβάσεις μπορεί να το κάνει, καθώς δεν είναι μεγάλης κλίμακας και μπορεί να πραγματοποιηθούν μέσα σ’ ένα μήνα. Ο κ. Νίκου είπε ότι πέντε χρόνια περιμένουν στην ΑΕΚ Τρίπολης τις παρεμβάσεις αυτές, αλλά όπως χαρακτηριστικά επισήμανε «έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, γιατί παίζαμε στο τοπικό και όχι στη Γ’ Εθνική».

Σε ερώτηση του κ. Παλιογιάννη προς τον κ. Νίκου, γιατί δεν εξετάζει η ΑΕΚ Τρίπολης και την περίπτωση χρήσης έδρας του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης, ο εκπρόσωπος της «κιτρινόμαυρης» ομάδας ήταν κατηγορηματικά αντίθετος με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κατά συνέπεια όλα δείχνουν ότι εμμέσως πλην σαφώς η ΑΕΚ Τρίπολης θέτει δημόσια ως προϋποθέση συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τις απαιτούμενες παρεμβάσεις στο γήπεδο Φιλικών σε τέτοιο βαθμό ώστε να εξασφαλίσει της άδεια χρήσης για διεξαγωγή των αγώνων των «κιτρινόμαυρων» στην Γ’ Εθνική.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here