Πρωταθλητές των ποδηλατικών συλλόγων της Τρίπολης μιλούν για τη μετακίνηση στην πόλη με ποδήλατο (+φωτό, vid)

0
983

Το να προτρέπουν νέοι και νέες τους πολίτες όλων των ηλικιών να επιλέγουν ως μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη εκτός από την πεζοπορία, το ποδήλατο αντί οχήματος ακούγεται ενδιαφέρον. Αν μάλιστα αυτοί οι νέοι άνθρωποι έχουν ενεργή ενασχόληση με την ποδηλασία αποτελώντας Πανελλήνιοι πρωταθλητές, με σπουδαίες διακρίσεις στην ποδηλασία, τόσο ο λόγος τους έχει μια ξεχωριστή «βαρύτητα»!

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/09) στην πλατεία Πετρινού παρουσία έδωσαν νέοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΠΟ Τρίπολης οι οποίοι μίλησαν για την ασφαλή μετακίνηση στην πόλη με το ποδήλατο, με αφορμή τις δράσεις που πραγματοποιούνται για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, από το Δήμο Τρίπολης και στηρίζουν οι σύλλογοι της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Στην πλατεία Πετρινού το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκαν οι πρωταθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης, Κωνσταντίνα Φαρφαρά, Χριστίνα Κυριαζάκου, Δήμητρα Μαλλίρη και Νίκη Φριντζίλα, καθώς και οι πρωταθλητές του ΠΟ Τρίπολης, Αλέξης Μάγκλαρης και Κωνσταντίνος Τσετσώνης.

Από την πλευρά τους μίλησαν για την ποδηλασία και τη σημασία αλλά και τα οφέλη της μετακίνησης στην πόλη με το ποδήλατο, αλλά και στο αν η Τρίπολη ενδείκνυται για μετακίνηση με το ποδήλατο. Μίλησαν για τη σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής και στη σημασία αυτή να διδάσκεται στα παιδιά.

Παρακάτω μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το σχετικό βίντεο του drt915.gr, σχετικά με τα όσα είπαν οι νεαροί πρωταθλητές/τριές.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here